CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur

CHP 26. Dönem Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş ile , CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin ve gündem ile ilğili kısa bir röportaj yaptım kendisine ilk...

CHP 26. Dönem Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş ile , CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin ve gündem ile ilğili kısa bir röportaj yaptım kendisine ilk sorum nerdeyse 1 yıldan fazladır çıktığı Tv programlarında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu ile ilgili açıklaması oldu.

Barış Yarkadaş: Sevgili dostum Mustafa Yavuz "CHP'nin ya da Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül mü, Ali Babacan mı, Meral Akşener mi olacak?" "Muharrem İnce CHP'yi bölecek mi?" tartışmalarını bitirecek tek formül, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur - Resim : 1

Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çalışmalara da başladı öncelikle Genel Merkezimizde değişim başladı, binan iç ve dış görselleri yenilendi yine CHP Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın sosyal medya hesapları yenilendi ‘’kendine güven’’ sloganı ön plana çıktı bu konuda diğer çalışmalarda devam ediyor.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur - Resim : 2
Bayram sonrası pandeminin hafiflemesi ile birlikte Genel Başkanımız sahaya inecek ekonomi vurgusu orada ön plana çıkacak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı tekrar söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu'dur, nokta. Bunu da hep birlikte yaşayarak göreceğiz"

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün polisin uyguladığı şiddeti görüntüleyen gazetecilere yönelik "İşlem başlatın" içerikli genelgesine tepki gösterdin ne söyleceksin bunun için.

Barış Yarkadaş: Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı genelge, anayasanın basın özgürlüğü ve haber alma hakkı güvencesini düzenleyen tüm maddelerine açıktan aykırıdır. Emniyet, polisin uyguladığı şiddete son vermek yerine, gazetecilerin bunu yayımlamasını engellemeye çalışıyor.

Emniyet,İzmir'de ortaya çıkan bu fotoğrafın ardından, şiddeti uygulayan polisler hakkında işlem başlatmak yerine, bu şiddetin görüntülenmesinden rahatsız oluyor. Gazeteciler, kamu adına iktidarı ve organları denetlemekle yükümlüdür. Bunu sansürle engelleyemezsiniz!"

Gözaltılar artacak

Emniyet'in genelgesinin gazetecilerin görev yapmasını engelleyeceğini ve halkın haber alma hakkının ortadan kaldırılmasına yol açacaktır, "Nisan ayında 4 gazeteci gözaltına alındı. Genelgeyle birlikte bu sayı daha da artacak."

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'dur - Resim : 3

Etiketler
Barış Yarkadaş