Gururunuzun Kurbanı Olmayın... Venüs Aslan Burcunda 6 Eylül-2 Ekim

Bu dönem de Venüs’ün Aslan’da olması ilişkiler açısından biraz daha zorlu olabilir. Aslan eğlenmek keyif almak ve arkadaşça bir tavır içinde olmak isteyecek. İlişkiler içinde benmerkezci bir tavır içinde olacaktır. Kısacası kimse birbirini pek alttan almayacak gibi duruyor.

Ego çarpışmaları yaşayabilirsiniz. Kendinize, durumunuza, duruşunuza daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Dik duruşunuzu pek bozmayacaksınız kısacası, bu ilişkilerdeki alma verme dengesini biraz bozabilir. Güçlü tavrınızı ortaya koymak böylesi güçlü dönemlerde sıkıntı çıkarabilir. Dışa dönük ve eğlenceli şeyler yapamamak sizi daha fazla gerebilir. Elinizden geldiğince sevdiklerinizle bir arada olun ama sakinliğinizi koruyarak. Rahatladığınız işler varsa onlarla zaman geçirmek enerjinizi oralarda atmak daha iyi olacaktır. Bu dönem de yaratıcılıkta artar. Dediğim gibi yeni işlere başlamak için uygun bir zaman değil. Aklınızdakini, kalbinizdekini, elinizdekini biriktirin; ortaya çıkaracağınız zamanlar gelecek.

Harcamalarınıza bu dönem de dikkat edin, kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Sıkılmış ve fark etmeden çok para harcıyor olabilirsiniz.

Yukarı da anlattığım konuyu siz burcunuza göre en çok hayatınızın hangi alanında yaşayacaksınız;

Koç Burcu: Aşkta ve çocuklarınızla ilgili konularda yaşayabilirsiniz. Hobilerinizle ve yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde etkin olacaktır.

Boğa Burcu: Ailenizle ilgili ve ev içinde bu durumu daha fazla hissedebilirsiniz. Geçmiş ile ilgili konular veya gayrı menkul işlerinde yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: İletişim, eğitim, yazmak, konuşmak, teknik ve ticari konularında yaşayabilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olun. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konulara özen gösterin.

Yengeç Burcu: Maddi konular ve kaynaklarınızla ilgili konularda yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmak istediğiniz konularda dikkatli karar alın.

Aslan Burcu: Gündelik hayatınızda, bedensel konular, sağlığınız ve ilişkilerinizde yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Kafanızı kurcalayan konular da, bilinçaltınızda ve çalışma hayatınızda yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Hayat planlarınızda, sosyal ortamlarınızda ve geleceğe dair ümitlerinizde yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: İş hayatınız ve hayattaki rolünüzle ilgili konular, yöneticilerinizle ilgili planlarınızda yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu: Hayat felsefenizde daha aktif olabilirsiniz. Uluslararası konular, yabancılar, yayıncılık, medya, akademik konularla ilgili yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Borçlar, miras, bankadaki paralar, eşinizin veya ortağınızın parası yani finansal konular, hayatınızdaki krizlerin yönetimi ile ilgili yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: Eşinizle ve/veya ortağınızla ilgili konularda yaşayabileceğiniz gibi. Karşınızdaki insanın yaşadığı zorluklardan da etkileniyor olabilirsiniz.

Balık Burcu: Çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin. Sağlık mevzularını ciddiye alın.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal