Avcılar'da 23 Nisan mesajı

Avcılar Belediye Meydanı’nda bir araya gelen çocuklar 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

Avcılar'da 23 Nisan mesajı

Avcılar Belediye Meydanı’nda bir araya gelen çocuklar 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken bu yıl 1. Avcılar Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali büyük ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Avcılar’da da büyük bir sevinçle kutlandı.

Avcılar’da yaşayan çocukların ortak buluşma noktası Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği çocuk festivali oldu. Yüzlerce çocuğun katıldığı festivalde çocuklar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

Avcılar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen festival kortej yürüşü ile başladı. Marmara Caddesi Atatürk heykelinden başlayan yürüyüş Belediye havuz meydanına kadar devam etti.

Belediye Başkanı Turan Hançerli öncülüğünde 23 Nisan Çocukları ellerinde Türk bayrakları ile yürüşe eşlik etti. Coşkulu görüntülere sahne olan yürüyüş tam bir festival havasında gerçekleşti.

Baharın gelişiyle birlikte çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yaşadı.

1.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali Avcılar'da coşku ve sevinçle kutlandı. Festivalde Avcılar Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikler yüzlerce çocuğu bir araya getirirken, minik kalpler gün boyu unutulmaz anlar yaşadı.

Tiyatro oyunlarından palyaço gösterilerine kadar birçok etkinliği izleme şansı bulan çocuklar, Avcılar Belediyesi Kent ve Çocuk Evleri öğrencilerinin sunduğu dans gösterilerini ve konserleri coşkuyla izledi.

Özgürce oyunlar oynayıp, şarkı söyleyen ve yüzlerini boyayan minikler ise renkli görüntülere sahne oldu. Baharın gelişiyle birlikte çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yaşadı.

Etiketler
Avcılar