Evde canı sıkıldı: Aday oldu

Çorum'da Nesrin Aksungur isimli bir kadın, canı sıkıldığı için muhtar adayı oldu.

Evde canı sıkıldı: Aday oldu

Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Nesrin Aksungur, mahalle sakinlerinin derdini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Aksungur, hal hatır soruyor ve sorunları dinleyerek, mahalleye yapılması gerekenleri bir bir not alıyor.

Çorum Merkez Mimar Sinan Mahallesi’nde muhtarlık için erkek rakipleriyle yarışan kadın muhtar adayı Nesrin Aksungur, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine adeta arı gibi çalışıyor.

Aday olduğu Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bütün insanların ellerini sıkarak projelerini anlatmaya çalışan Aksungur, yaklaşık 8 aydır gece gündüz demeden muhtar olmak için mahalleyi sokak sokak gezdiğini ve vatandaşlarla sohbet etmeyi sürdürdüğünü söyledi.

Vatandaşa hizmet anlayışıyla muhtarlığa aday olduğunu dile getiren Aksungur, "Kadınların da artık siyasette etkin rol oynaması lazım. Erkeklerin siyasette çok iyi olduğunu biliyoruz ama bizim de siyasetin ucundan, kenarından tutmamız gerektiğinin farkındayız. Evde otururken 'Canım sıkıldı aday olayım' dedim. Mahallemin sorunlarını çözmek ve daha yaşanır bir mahallede ikamet etmek için aday oldum" dedi.

Nesrin Aksungur, seçim çalışmalarının zorlu ama bir o kadar da zevkli ve heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Etiketler
Çorum