Tilki, camiden imamının ayakkabısını çaldı!

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir camiye giren tilki, imamın ayakkabılarını çaldı.

Tilki, camiden imamının ayakkabısını çaldı!

Yunusemre ilçesinde sabah namazını kıldıran imam Murat Vargün, namaz sonrası camide kalarak Kur’an-ı Kerim okumaya başladı. Bu sırada caminin açık kapısından içeri giren bir tilki, imam Vargün’ün ayakkabısını alarak kaçtı.

Ayakkabıyı caminin hemen yanındaki mezarlığa götüren tilki burada tavukların gezindiğini görünce ayakkabıyı bırakarak, aldığı tavukla birlikte kayıplara karıştı. Tavukların sesini duyduktan sonra mezarlığa gelen tavukların sahibi İsmail Karademir, tilkiyle yüz yüze geldi. Tilkiyi kovalayan Karademir’in tavukları da tilkiyle beraber kayboldu.

"AYAKKABIYI MEZARLIĞA GÖTÜRMÜŞ"

Tilkinin camiye sabah namazı sonrası geldiğini söyleyen cami cemaatinden Ali Uçar, “Namazdan çıkınca hoca caminin içinde biraz daha Kur’an-ı Kerim okuyor. Gün doğuncaya kadar orada duruyor. Dış kapı da açık kalmış. Sadece camide hocanın ayakkabıları vardı, başka da ayakkabı yoktu. Ayakkabılardan birini alarak mezarlığa götürmüş. Hocamız da ayakkabıyı orada bulmuş. Horozu görünce ayakkabıyı bıraktı da öyle mi horozu aldı bilmiyorum” dedi.

Etiketler
Manisa