Gizemli müşterinin verdiği ilan sosyal medyada gündem oldu: 'Nereye başvuracağınızı biliyorsunuz'

İngiltere’de gizemli bir müşterinin verdiği ilan viral oldu. İletişim bilgilerinin yer almadığı reklamda sadece tek cümle yazılıydı: “Medyum aranıyor, nereye başvuracağınızı biliyorsunuz.”

Gizemli müşterinin verdiği ilan sosyal medyada gündem oldu: 'Nereye başvuracağınızı biliyorsunuz'

Medyum aradığını söyleyen gizemli bir müşterinin verdiği reklam sosyal medyada viral oldu.

Kayıp Rıhtım'da yer alan habere göre, İngiltere’de bir reklam panosunda boy gösteren yazıda herhangi bir iletişim bilgisine yer verilmedi.

Kimin tarafından verildiği belli olmayan ilginç ilan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İngiltere’de tabela şirketi Mandoe Medya, gizemli bir adamın basit bir tasarıma sahip bu reklamın asılması için gizli tutulan bir meblağ ödediğini açıkladı. “Medyum aranıyor. Nereye başvuracağınızı biliyorsunuz,” yazılı ilanın sadece siyah fonun üzerine beyaz yazılardan oluştuğu görülüyor.

Manchester’da yoğun bir cadde olan Fairfield’a asılan reklam, oradan geçen sürücülerin oldukça dikkatini çekti. Mandoe Medya çalışanlarından Steve Baxter, Kennedy News’e verdiği röportajda, o ve arkadaşlarının gelen talebin başlangıçta bir şaka olduğunu düşündüklerini söyledi:

“Arayan kişi oldukça ciddiydi ve gerçek bir medyum arayışındaydı. Sadece o cümleleri yazmakla, arayışlarının en iyi bu şekilde gerçekleşebileceğini düşünmüş olabilirler. Çünkü iyi bir medyum nerede ve ne zaman nasıl iletişim kuracağını tam olarak bilecektir.”

Mandoe Medya çalışanları tam olarak reklamverenlerinin neden bu şekilde bir medyum arayışında olduğunu bilmiyor olsalar da gizemli müşterilerini destekliyorlar.

Etiketler
İngiltere