Clark Olofsson kimdir, nereli, kaç yaşında? Clark Olofsson yaşıyor mu? Clark Olofsson Stockholm Sendromu

Clark Olofsson, bir dijital platform üzerinden yayınlanan Clark isimli belgeselin üzerine araştırılan isim olmaya başladı. Cinayet, teşebbüs, saldırı gibi pek çok suç dolayısıyla uzun yıllar boyunca tutuklu kalmıştır.

Clark Olofsson kimdir, nereli, kaç yaşında? Clark Olofsson yaşıyor mu? Clark Olofsson Stockholm Sendromu

Clark Oderth Olofsso, 1 Şubat 1947 doğumludur, şu anda Belçika'da yaşayan İsveçli bir suçludur. Cinayete teşebbüs, saldırı, soygun ve uyuşturucu ticareti yapmaktan ceza aldı ve hayatının yarısından fazlasını İsveç'teki ıslah kurumlarında geçirdi. Olofsson, İsveç'in ilk "ünlü gangsteri" olarak anılmaktadır.

Olofsson'un serbest bırakılması kararı, Mayıs 2018'in sonunda Belçika'da yapılan şartlı salıverme görüşmesinin ardından geldi. Olofsson, 30 Temmuz 2018'de İsveç'in Göteborg dışındaki Landvetter Havalimanı'na özgür bir adam olarak inmiştir.

7 Temmuz 1967'de Olofsson, hapishanede Madiorie Britmer ile nişanlandı. 1976'da Belçika'dan Marijke ile evlendi ; ara sıra Belçika kırsalında daha büyük bir evde yaşıyorlardı. Marijke ile evliliği 1999'da sona erdi. En küçük oğlu şu anki nişanlısından olan altı çocuğu var; eski karısı Marijke'den üç büyük oğlu ve evlenmeden önceki iki kızı.

Etiketler
Saldırı