Evdeki negatif enerjiden nasıl kurtulabiliriz?

Her insanın ve her yaşam alanının belli bir enerjisi vardır. Evinizin enerjisi sizi kötü etkiliyor ve negatif hissettiriyorsa bundan kurtulmanın zamanı gelmiş demektir.

Evdeki negatif enerjiden nasıl kurtulabiliriz?

Evdeki negatif enerjiden kurtulmak için neler yapılabilir? Pek çok kişi zaman zaman, özellikle pazar günleri öğleden sonra kasvetli duygular yaşar. Ancak eviniz son zamanlarda sürekli bir negatiflik halindeymiş gibi hissettiriyorsa, ruh haliniz üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilecek tüm iç karartıcı enerjileri tamamen ortadan kaldırmanın zamanı gelmiş demektir.

EVİNİZİ HAVALANDIRIN

Evinizdeki tüm pencereleri açın ve dışarıdaki temiz havanın içeri girmesine izin verin. Pencereleri açmışken, yastıklarınızı ve battaniyelerinizi de sallayın.

BİRAZ TÜTSÜ

Evdeki negatif enerjiden kurtulmak için tütsü kullanabilirsiniz. Tütsüler uzun zamandır ruhsal sakinleştirici etkisi nedeniyle ve meditasyon uygulamalarına destek olarak kullanılıyor.

KIRILAN EŞYALARI ATIN YA DA TAMİR EDİN

O sandalyeyi tamir etmeyi düşünüyor olsanız bile, evde tutmaya değmeyebilir. Feng shui ve bütünsel yaşam uzmanları “Kırık şeyler negatif enerjiyi evinize getiriyor” diyor.

PORTAKAL ESANSİYEL YAĞI KOKUSU

Portakal kokusuyla ilgili size gülümsemeleri ve güneş ışığını hatırlatıyor. Negatif enerjiyi temizlemek, aynı zamanda ruh halinizi de iyileştirmek için suya damlatabilir veya organik uçucu yağ spreyi kullanabilirsiniz”

DAĞINIKLIKLARI TOPLAYIN

Çalışma masanızı temizledikten sonra kendinizi bu kadar iyi hissetmenize neden olacaktır.

ADAÇAYI YAKIN

Evdeki negatif enerjiden kurtulmak için adaçayı yakabilirsiniz. Kötü enerjiyi ortadan kaldırmaya yönelik popüler bir Kızılderili tekniği, kuru adaçayı yapraklarını bilgece yakmak, ardından alevi söndürün. Uzmanlar evin temizliğini yapanın duman olduğunu söylüyor.