Avukatın sözüne uydu, 4 milyon lira borçlandı: Utancından köyüne gidemiyor

Erzurum'da bir avukata vekalet vererek elindeki tüm hayvanlarını kaybeden besici, avukat ve arkadaşı tarafından başka besicilere 4 milyon 300 bin lira borçlandırıldı.

Avukatın sözüne uydu, 4 milyon lira borçlandı: Utancından köyüne gidemiyor

Erzurum'da vekalet verdiği avukat ve arkadaşı tarafından dolandırılan besici Zeynel Abidin Kaya, 1 yıldır utancından köyüne giremiyor.

TGRT'de yer alan habere göre yıllar önce "Hayvancılık işini büyütelim" diye Kaya'ya senet imzalatan avukat ve onun arkadaşı, bir süre sonra ortadan kayboldu. 4 milyon 300 bin lira alacakları olan 12 besici, suç duyurusunda bulundu.

'KENDİ MALIMDAN VAZGEÇTİM'

Kendi malından vazgeçtiğini vurgulayan besici Kaya, “Sadece şu insanlardan bir kurtulayım bu adamların emeklerini versinler. Bu adamların hayvanının parasını versinler” diye konuştu.

UTANCINDAN KÖYÜNE GİDEMİYOR

Bir imzayla 270 büyükbaş hayvanını kaybeden Kaya, çocuklarından ve sevdiklerinden uzakta yaşıyor. Bir yıldır köyüne gidemediğini söyleyen Kaya, “Çocuklarım köyde. Borçlular hep gidiyor benim kapıma. Köyüm arkamda gidemiyorum köyüme utandığımdan ben otuz yıldır bu işi yapıyorum” dedi.

Kendisini dolandıran Avukatı ve arkadaşını aradığında ise tehdit edildiğini söyleyen Kaya, yetkililerden yardım bekliyor.

Etiketler
Erzurum