Gülseren Budayıcıoğlu 'seans ücreti'yle ilgili iddialara yanıt verdi

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız gibi dizilerin senaryo danışmanlığını yapan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, danışanlarından aldığı 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu iddiasını yalanladı.

Gülseren Budayıcıoğlu 'seans ücreti'yle ilgili iddialara yanıt verdi

Bloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk olan Budayıcıoğlu, 20 dakikalık seansın 1200 lira olduğu iddiasıyla ilgili konuştu.

Budayıcıoğlu, "Bu doğru değil, pandemi başladığından beri hiç hasta bakmadım, kliniğe gitmedim. Ben de okuyunca, 'vay hakikaten dudak uçuklatıcı fiyatlar' dedim." ifadelerini kullandı. Yazdığı kitaplar diziye uyarlanan Budayıcıoğlu, "Mesleğimi çok özlüyorum. Diziden fırsat bulamıyorum. Olabildiğince hayatım evde devam ediyor. Eski hastalarımla online görüşüyorum." dedi.

"YAŞAM ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞTİ"

Budayıcıoğlu ayrıca, Fatih Altaylı'nın, "Ruh sağlığı bozulan bir toplum haline mi geldik?" sorusuna, "Türkiye için söylenemez ama dünya bu halde. Bizim ülkemiz de bundan nasibini alıyor. Pandemiyle kaygılar ve depresyonlar attı. Yaşam alışkanlıkları değişti" yanıtını verdi.

Etiketler
Gülseren Budayıcıoğlu