Fedakarlığın böylesi: Kızının yerine hamile kaldı

ABD’nin Illinois eyaletinde duyanları hayrete düşüren bir doğum meydana geldi. 51 yaşındaki bir kadın, bebek sahibi olamayan kızı ve damadı için taşıyıcı annelik yaparak torununu dünyaya getirdi.

Fedakarlığın böylesi: Kızının yerine hamile kaldı

29 yaşındaki kızı Breanna Lockwood’un yumurtası ve damadının sperminden elde edilen embriyonun nakledilmesiyle hamile kalan Loving 2 Kasım’da sağlıklı bir kız çocuğu doğurdu.

Breanne Lockwood, kızı Briar Juliette’in doğumu duyurduğu sosyal medya paylaşımında, “Annem gerçek bir rock yıldızı gibi davrandı ve zorlu doğum sonunda kızımı dünyaya getirdi” ifadelerini kullandı. Loving ise taşıyıcı annelik yapmayı kızı Breanna ve damadı Aaron’a kendisinin teklif ettiğini belirterek, “Önce şaşırdılar ve benim sağlığımı da düşünerek sıcak bakmadılar ama onları ikna ettim” dedi.

"İKİ KEZ HAMİLE KALDIM, BİR KEZ DAHA YAPARIM"

Diken'de yer alan habere göre, 19 maraton koştuğunu, sağlıklı olduğunu belirten Loving şöyle devam etti: “İki kez doğum yaptım bir kez daha yapabilirim diye düşündüm. Kızım ve damadımın çocuk sahibi olması için devreye girdim ve başardım. Çok mutluyum.” Breanna Lockwood ise kızını kucağına aldığı an hissettiği duyguyu tarif etmesinin zor olduğunu belirterek annesine teşekkür etti.

Etiketler
Para