Bu da oldu: Instagram'dan sperm çekilişi!

Instagram fenomeni eşcinsel bir çift, sperm bankası ile işbirliği yaptılar. İşbirliği sonucu çekilişle sperm kazanma şansı sundular.

Bu da oldu: Instagram'dan sperm çekilişi!

Kanada'da yaşayan eşçinsel çift, Allie Conway ve Sam Kwiatkowski, Instagram üzerinde bir sperm bankası işbirliğiyle takipçilerine çekilişle sperm hediye edeceğini duyurduktan sonra gönderiye ilgi arttı.

Çift 200 binin üzerinde takipçisi olan 'allieandsam' isimli hesaplarından yayınladığı fotoğrafla çekilişin duyurusunu yaptı.

Çekilişi "İçinizden birine aile kurmasında yardımcı olacağımız için çok heyecanlıyız" sözleriyle duyuran çift kazananın istediği spermi seçebileceğini belirtti. Gönderim ücreti de hediyeye dahil.

​Çekilişe katılmanın şartları ise Instagram kullanıcılarının aşina olduğu adımlar: Çiftin ve söz konusu sperm baknasının Instagram hesaplarını takip etmek, post'u beğenmek ve arkadaş etiketlemek.

Altı yıldır birlikte olan çiftin düzenlediği kampanyayla ilgili memnuniyetini belirtenler çoğunlukta olmakla birlikte eleştiriler de geldi.

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgiye göre bir doz spermin fiyatı 650 (4 bin 790 lira) ile 1020 dolar (7 bin 740 lira) arasında değişiyor. Ayrıca ürün özel şartlarda taşınması gerektiği için taşıma maliyeti de 300 dolara kadar çıkabiliyor.

Etiketler
Instagram