Ay suyu nedir? Ay suyu nasıl yapılır?

Dolunayda hazırlanan ay suyunun enerjiyi arttırdığına inanılıyor. Peki ay suyu nedir ve nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Ay suyu nedir? Ay suyu nasıl yapılır?

Dolunayda hazırlanan ay suyunun enerjiyi arttırdığına inanılıyor. Peki ay suyu nedir ve nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Ay, Dünya üzerindeki suları etkilediği gibi dolayısıyla bedenimizi de etkiler. Üstelik Ay sadece fiziksel olarak değil duygusal olarak da bizi etkiler. Ay’ın doğanın ritmini şekillendirdiği ise antik zamanlardan bu yana biliniyor.

Ay suyu nedir?

Ay suyu, Açık havada Ay ışığı ile şarj edilen sudur. Direk ay ışığı altına konan su Ay’ın enerjisi ile dolar. Ay ışığı suyu enerjik destek sağlamamıza yardımcı olur. Ay ışığı suyunu içtiğinizde suyun tadının değişmiş olduğunu fark edeceksiniz; yumuşak ve tatlı bir lezzeti olacaktır.

Ay suyunun faydaları:

Ay ışığı negatif enerjiyi temizler, enerji verir, fiziksel ve ruhsal olarak yeniler. Kristallerimizi Ay ışığında nasıl arındırıp, şarj ediyorsak aynı işlemi kendimiz için de yapmış oluruz. Ayrıca niyetinize göre programlayarak kullanabilirsiniz.
Kendimiz dışında, hasta hayvanların sularını da bu ışıkla şarj edebilir, daha hızlı büyümeleri için bitkilerimizi bu su ile sulayabiliriz.Çayımızda, hazırladığımız toniklerde, enerji alanımızı negatif enerjilerden temizlemek için banyo suyumuzda, iksirlerimizde kısaca hemen her yerde kullanabiliriz.

Ay suyu ile yenilenin

Yeni Ay ve Dolunay en güçlü enerjiye sahip evrelerdir. Kimi kaynaklar ay ışığı suyunun sadece dolunay zamanı yapılabileceğini söyler. Dolunay’ın kuvvetli enerjisi maksimum faydayı sağlar.

Dolunay kadar etkili olmasa da ihtiyacınıza göre diğer evrelerin gücünden faydalanabilirsiniz. Berraklık, gelişme, hız, büyüme ve artışa ihtiyacınız varsa yeniay ile dolunay arasındaki evrede Ay’ın büyüyen enerjisinden faydalanabilirsiniz. Artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmaya ihtiyacınız varsa dolunay ve yeniay arasındaki evrenin enerjisini kullanabilir, başlangıçlar için yeniayın enerjisini arkanıza alabilirsiniz.

Dolunay’ın gerçekleştiği burç enerjinin türünü etkileyecektir. Koç burcunda cesaret, atılganlık verirken balık burcunda duyarlılık, hayalgücü, ruhsallık gibi etkileri vardır. Örneğin ilhama ve ruhsal gelişime ihtiyacınız varsa balık burcundaki dolunay enerjisinden destek alabilirsiniz.

Ay suyu asıl yapılır?

Temiz bir cam şişeye koyacağınız içme suyunu açık havada ay ışığı altında şafağa kadar bırakın. Bahçeniz veya balkonunuz uygun olacaktır. Eğer açık havada tutma imkanınız yoksa ay ışığı alabileceği bir cam kenarına koyabilirsiniz. Bu açık havada olduğu kadar etkili olmasa da yine de faydasını görürsünüz.

İsterseniz şişenizin yanına kristaller, taze çiçekler koyabilirsiniz. Kalbinizden nasıl geçiyorsa ritüelinizi o şekilde yapın.

Buradaki en önemli nokta niyet ve inançtır. Şişenizi elinize alın, niyetinizi gözünüzde canlandırın ve net bir şekilde söyleyip suyu niyetinizin enerjisi ile programlayın. Eğer istiyorsanız öncesinde meditasyon yapın. İsterseniz niyetinizi yazıp şişeye yapıştırın. Bu tamamen size kalmış.

Ay ışığı suyunun faydasını görmek için niyetinizin saf ve pozitif olması gerekir. Programladığınız suyu ay ışığı gören bir yere koyun ve gece boyu orada bırakın. Sabah suyunuzu içebilir veya istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.