Israrcı misafirler apartman sakinlerini çileden çıkardı

İstanbul'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir alan apartman sakinleri, binanın giriş kapısına "Virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Evde kal" yazısı astı. Sakinler, buna rağmen misafir olarak gelenlerin olduğunu söyledi.

Israrcı misafirler apartman sakinlerini çileden çıkardı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulunan bir apartmanın sakinleri, alınan tedbirlere destek olmak ve kendilerini korumak için misafir kabul etmeme kararı aldı.

Bu kararı da binanın giriş kapısına asılan "Virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Evde Kal" yazısı ile duyurdular.

'Evde iki tane yaşlımız var'

Virüsten korktuklarını belirten bina sakinlerinden Zekine Güven, misafirliğe gelenlerin dikkatini çekmek amacıyla yazıyı astıklarını söyledi. Güven, "Evet virüsten dolayı korkuyoruz. Evde iki tane yaşlımız var. O yüzden misafir kabul etmediğimiz yazıyı kapıya astık. Kendi sağlığımız için astık. Misafirler de dinlemiyor. O yazıyı okuyor ama yine de geliyor. Kendi akrabamız olan misafirleri mecbur alıyoruz" dedi.

Bir başka bina sakini de "Misafir kabul etmiyoruz. Kayınımın kızı asmış o yazıyı. Bizde iki tane yaşlı olduğu için misafir kabul etmiyoruz" diye konuştu.

Etiketler
Salgın