Çiçek yetiştirmeye başlayacaklara Ali Botanik rehberlik ediyor

Ali Botanik, çiçek yetiştirmek isteyenlere birbirinden farklı tohum alternatifi sunmaktadır.

Çiçek yetiştirmeye başlayacaklara Ali Botanik rehberlik ediyor

Ali Botanik, çiçek yetiştirmek isteyenlere birbirinden farklı tohum alternatifi sunmaktadır. Tohum fiyatları konusunda da oldukça ekonomik seçenekler sunan Ali Botanik çim tohumu, çiçek tohumu, frenk soğanı tohumu, yer fıstığı tohumu ve moringa ağacı tohumu gibi tohum çeşitlerini sizlerle buluşturuyor.

Ayrıca sebze tohumları, iç mekan tohumları ve aromatik bitki tohumları gibi farklı tür tohumları da Ali Botanik farkıyla sipariş edebilirsiniz.

Moringa Ağacı Tohumu ve Özellikleri

Moringa ağacı tohumu satın almak isteyenler ilk olarak Ali Botanik üzerinden sipariş verebilir. Bu tohumun yetişmesi için gerekli olan ısı derecesi 25 dereceye kadardır. Ayrıca tam güneş gören sera ortamında yetiştirebileceğiniz Moringa ağacı tohumunun ekim sürecinde tohumlar için alt katman oluşturulmalıdır. Ekim işleminden sonra ise tohumların üst kısmını kapatacak şekilde toprak ilave edebilirsiniz.

Çiçek yetiştirmeye başlayacaklara Ali Botanik rehberlik ediyor - Resim : 1

Yer Fıstığı Tohumu Çok Döken ve Özellikleri

Ocak ayından Nisan ayına kadar ekimini yapabileceğiniz tohumluk yer fıstığı fiyatları Ali Botanik’te oldukça uygundur. Özenle paketlenerek tarafınıza gönderilen bu tohumu yetiştirmek için ihtiyaç duyulan ısı derecesi 18-25 derece arasındadır. Viyöle ya da torf olarak dikebileceğiniz bu tohumu yetiştirmek istediğiniz çiçeğin özelliklerine göre seçebilir ve ekmeye başlayabilirsiniz. Moringa ağacı tohumunda olduğu gibi ekim işleminde alt katman oluşturmanız gerekiyor. Şaşırtma işlemini yer fıstığının 10 cm’ye ulaşması durumunda yapabilirsiniz. Yer fıstığı tohumu, tohum kategorisinde müşterilerimiz tarafından sıklıkla rağbet gören bir ürün çeşidimizdir.

Frenk Soğanı Tohumu ve Özellikleri

Sitemizde uygun fiyatla satışını gerçekleştirdiğimiz Frenk soğanı siparişini anında verebilirsiniz. Kaliteli anaçlardan elde edilen ve özenle paketlenen bu tohumları yetiştirmek için Ocak – Nisan ayı arasında ekim yapabilirsiniz. Tam güneş gören sera ortamında yetişebilen Frenk soğanı tohumu da diğer tohumlar gibi viyöle ya da torf olarak dikilebilir.

Ekim işleminde tohumlara özel bir alt katman oluşturmanız gerekir. Saksının alt kısmına da az miktarda toprak koyabilir ve fısfıs yardımıyla sulayabilirsiniz. Şaşırtma işlemi, Frenk soğanının 10 cm boyuta ulaşması durumunda yapılabilir.

Turuncu Zambak Çiçeği Tohumu ve Özellikleri

İç mekan süs bitkisi tohumları arasında olan turuncu zambak çiçeği tohumu tam güneş gören sera ortamında yetiştirilebilir. Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında ekilebilen bu tohum, 18-25 derece arasındaki sıcaklıklarda verimlidir.

Süs bitkileri olarak kullanabileceğiniz turuncu zambak çiçeğinin kokusu oldukça güzeldir. Ali Botanik farkıyla çiçek yetiştirmek isteyenlere özel olarak sunduğumuz bu tohumun ayrıca 10 cm’den sonra şaşırtma işlemi yapılması yeterlidir. Şaşırtma uygulaması, fidenin yerinden sökülerek farklı bir yere dikilmesi işlemidir. Bu işlemin amacı, gövdelerinin sağlamlaşmasını sağlamaktır. Evinizin en güzel köşesinde kolaylıkla yetiştirebileceğiniz turuncu zambak çiçeği tohumunu hemen sitemizden sipariş edebilirsiniz.

Salep Tohumu ve Özellikleri

Tıbbi ve aromatik bitkilerden olan salep ayrıca mevsimlik ve soğanlı bir çiçek türüdür. Naylon ambalajlarda ıslak olacak şekilde size ulaştıracağımız bu tohumların ekim süreciyle ilgili tarafınıza gönderilen broşürü incelemeniz yeterlidir. Öncelikle salep bitkisi çok sıcak ya da çok soğuk ortamlarda yetişmez. Bu yüzden uygun sıcaklıkta yetiştirmeniz gerekir.

Ülkemizin her bölgesinde rahatlıkla yetişebilen salep bitkisi için ayrıca salep yetiştiriciliği de yapabilirsiniz. Ali Botanik bu konuda müşterilerinin tamamına kapsamlı bir şekilde bilgi paylaşmaktadır. Yani tüm tohum türlerinin yetiştirilmesi aşamasında firmamızdan bilgi almanız yeterli olacaktır.

Alternatif olarak tercih edebileceğiniz tüm tohum türleri için de firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Her zaman uygun fiyatlarla sipariş edeceğiniz bitki tohumlarıyla ilgili kampanyalı tohum satışı da gerçekleştiren Ali Botanik, son zamanların en çok tercih edilen firması haline gelmiştir. Müşterilerimizin tercih ve tavsiyelerine göre daima kaliteli tohum satışı yaparken uygun fiyat ve memnuniyet garantisi vermeye devam ediyoruz.