Kahraman kedi, bebeğin hayatını böyle kurtardı!

Sosyal medyaya düşen videoda bir kedi, merdivenlerden düşmek üzere olan bir bebeğin önüne geçerek onun hayatını kurtarıyor.

Evcil hayvanlar sadece güzel göründükleri için evlerimize aldığımız canlılar değil. Onlar aynı zamanda bizim hayatımızı paylaştığımız arkadaşlarımız, dostlarımız ve hatta zaman zaman bize iyi gelen, bizi rahatlatan yoldaşlarımız. Ancak onların yetenekleri sadece bunlarla da sınırlı değil, zaman zaman küçük dostlarımız hayatlarımıza da müdahale ediyor.

Hem de olabilecek en iyi şekilde, mesela merdivenlerden düşmek üzere olan çocuğu görünce yerinden fırlayıp onu engelleyen kedicik gibi. İşte o kahraman kedi ve yaşananlar...

İnsanlar merdivenlerden düşmek üzere olan bebeğin hayatını kurtaran kedinin videosunu izleyince gözlerine inanamadı. DLore Alvarez tarafından paylaşılan video her zaman görebileceğiniz türde bir video değil.

Güvenlik kamerasının çektiği videoda beşiğinin yanında yerde oynayan bebek görülüyor. Onun hemen yanında ise onun her hareketini yakından takip eden kedi oturuyor.

KEDİ BİR ANDA YERİNDEN FIRLADI

Daha sonra videoda, neden bebeklerimizi kendi başlarına bırakmamamız gerektiğini gösteren bir an yaşanıyor. Bebek bir anda merdivenlere açılan kapıya doğru emeklemeye başlıyor.

Bebeğin böylesine emniyetsiz bir alanda neden yalnız bırakıldığı bir başka yazının konusu. Neyse ki oyuncu kedi bir anda yerinden fırlıyor ve kendisiyle oyun oynadığını düşünen bebeği engelliyor. Bu niyetle mi yaptı yoksa sadece oyun oynadığını mı düşündü bilinmez, ancak kedinin bebeğin hayatını kurtardığı bir gerçek.

Bebeğin, o merdivenlerden yuvarlanması halinde en iyi ihtimalle ciddi şekilde yaralanacağı aşikar.

BİRÇOK KİŞİ BEBEĞİN AİLESİNE KIZDI

Birçok insan, ailenin nasıl olup da bebeği böyle bir alanda yalnız bıraktığına akıl sır erdiremedi. Bu olayda kedi bebeğin hayatını kurtarmış olsa da normalde kediler bebekler için hiç de iyi bakıcılar değillerdir. Bebeğin açık bir kapı ve merdiven bulunan bir yerde, yanında bir yetişkin olmadan bırakılması çoğu insanın tepkisini çekti.