Kendi evinde üstsüz dolaşan kadına şok

ABD'de yaşayan Tilli Buchanan isimli kadın evinde tamirat yaparken üstünü çıkarması nedeniyle gözaltına alındı.

Kendi evinde üstsüz dolaşan kadına şok

Tilli Buchanan, Utah kenti evinde üstsüz dolaştığı gerekçesiyle gözaltına alınması ve cinsel istismar suçuyla 10 yıl hapis istemiyle yargılanacak olması nedeniyle ABD’nin gündemine oturdu.

Her şey önceki günlerde Buchanan’ın eşiyle birlikte evlerinin garajında tadilat yapmasıyla başladı.

Kendi evinde üstsüz dolaşan kadına şok - Resim : 1

Sıcak hava dolayısıyla üzerini çıkaran ve üstsüz olarak çalışmaya devam eden 27 yaşındaki kadının olduğu yere üvey çocukları geldi. 3 çocukla karşı karşıya kalan Buchanan bu durumun utanç verici olmadığını söyleyerek, “Bakın babanız da üstsüz dolayısıyla utanmanıza gerek yok” dedi.

Kendi evinde üstsüz dolaşan kadına şok - Resim : 2

Genç çift, sık sık özel kostüm giyerek çocuklarıyla birlikte festivallere gidiyordu.

Fakat üvey çocukları annelerinin evine gidince bu yaşadıklarını anlattı. Duydukları karşısında şaşkına dönen kadın Buchanan hakkında suç duyurusunda bulundu. Suçlamada, Buchanan’ın alkollü olduğu iddia edilirken, “Tilli Buchanan, üzerine bir şey giymesi karşılığında bir şart koştu ve o da kocasından penisini göstermesiydi” ifadesi kullanıldı. Yaşananları duyduktan sonra şikayetçi olan çocukların annesi, “Çocuklarımın yanında alkollü ve çıplak bir şekilde dolaşması çok rahatsız edici. Şikayetçi oldum” dedi.

3 farklı suçtan yargılanan Buchanan suçlu bulunması durumunda 10 yıl hapis yatabilir.

Fakat üvey çocukları annelerinin evine gidince bu yaşadıklarını anlattı. Duydukları karşısında şaşkına dönen kadın Buchanan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suçlamada, Buchanan’ın alkollü olduğu iddia edilirken, “Tilli Buchanan, üzerine bir şey giymesi karşılığında bir şart koştu ve o da kocasından penisini göstermesiydi” ifadesi kullanıldı. Yaşananları duyduktan sonra şikayetçi olan çocukların annesi, “Çocuklarımın yanında alkollü ve çıplak bir şekilde dolaşması çok rahatsız edici. Şikayetçi oldum” dedi.

3 farklı suçtan yargılanan Buchanan suçlu bulunması durumunda 10 yıl hapis yatabilir.

Etiketler
Gözaltı