Demirtaş, Öykü Arin’e cezaevinden ’kuş’ gönderdi

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden Öykü Arin’in annesi Eylem Şen Yazıcı'ya kart gönderdi.

Demirtaş, Öykü Arin’e cezaevinden ’kuş’ gönderdi

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden Öykü Arin’in annesi Eylem Şen Yazıcı'ya kart gönderdi: "Özgür yarınlarda görüşebilmek dileğiyle, selamla, dostlukla..."

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında tahliye kararı verilmesine ilişkin haberler gündemdeyken bir haber de Öykü Arin’in annesi Eylem Şen Yazıcı’dan geldi.

Selahattin Demirtaş’ın, öykülerini anlattığı kuşlardan birini Öykü Arin’e göndermesini Eylem Şen Yazıcı’nın Twetter hesabından şöyle paylaştı:

“Bir kuşun kanadında evimize özgür yarınlar umudu geldi... Sevgili Selo, öykülerini anlattığı kuşlardan birini Öykü Arin’e göndermiş. Çok teşekkür ederiz. Umut kalbimizden, özgür yarınlar düşümüzden hiç eksik olmasın”.

Demirtaş’ın karta yazdığı not şöyle:

“Sevgili Eylem ve Çağdaş

Bu zorlu zamanlarınızda tüm kalbimle yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Yapabileceğim en küçük bir şey olursa mutlu olurum. Bunun için Başak’a veya avukatlarıma ulaşmanız yeterlidir.

Kendinize iyi bakın, Öykü Arin’e zaten iyi bakıyorsunuz. Özgür yarınlarda görüşebilmek dileğiyle, selamla, dostlukla...”

Demirtaş, Öykü Arin’e cezaevinden ’kuş’ gönderdi - Resim : 1

Demirtaş, Öykü Arin’e cezaevinden ’kuş’ gönderdi - Resim : 2

Etiketler
Selahattin Demirtaş Cezaevi HDP