Atık kağıt toplayıcısı çocuklara yapılan sürpriz sosyal medyanın gündemine oturdu

Diyarbakır'da 30'a yakın gönüllünün, ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek amacıyla faaliyetlerini gerçekleştiren 'Çocuklar Üşümesin' Topluluğu, kağıt toplayıcısı bir çocuğa bisiklet hediye ederek onu sevindirdi.

Diyarbakır'da 30'a yakın gönüllünün, ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek amacıyla faaliyetlerini gerçekleştiren 'Çocuklar Üşümesin' Topluluğu, kağıt toplayıcısı iki kardeşe bisiklet hediye ederek onları sevindirdi.

'Çocuklar Üşümesin' Topluluğu Twitter hesabından paylaştıkları videoyla kağıt ve naylon toplayan 10 yaşındaki çocuğun bisiklet almak için para biriktiğini ifade etti. Yardımseverler, önce kartonun içine yerleştirdikleri bisikleti çöp konteynerinin yanına koyarak çocuğun gelmesini bekledi.

Konteynerin yanına gelen kağıt toplayıcısı çocuk da bisikletin sarılı olduğu kartonları toplamaya çalışırken bisikleti fark etti ve çocuğun mutluluğu habersiz çekilen videoya kaydedildi.

Çocuklar Üşemesin hesabından yapılan paylaşımda, "Henüz on yaşında; sokakta karton, naylon topluyor..öğrendik ki o çok istediği şeyi almak için kumbara da para biriktiyormuş ve bugün ona hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptık.. Lütfen izleyin.." denildi.

Gelen sorular üzerine ise "Not: küçük paketlerde kalem, defter vb. Okul ihtiyaçları bulunuyor.. Diğer çocuğu merak edenler için bilgi; zaten ikisi kardeş, birlikte kullanacaklar ayrıca diğerinin hayali farklıydı..bu yüzden tek bisiklet alındı.. Teşekkürler" bilgilendirmesi yapıldı.

Atık kağıt toplayıcısı çocuklara yapılan sürpriz sosyal medyanın gündemine oturdu - Resim : 1

Etiketler
Diyarbakır