TFF ve Galatasaray'dan Fatih Terim'in annesi için taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim'in yaşamını yitiren annesi Nuriye Terim için taziye mesajı yayımladı.

TFF ve Galatasaray'dan Fatih Terim'in annesi için taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim'in 91 yaşında vefat eden annesi Nuriye Terim için taziye mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "A Milli Takım'ımızda 3 dönem teknik direktörlük ve Türkiye Futbol Direktörlüğü görevlerini başarıyla gerçekleştirmiş Sayın Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; Sayın Fatih Terim, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" görüşlerine yer verildi.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan taziye mesajında ise "Efsanemiz Fatih Terim'in kıymetli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; kederli Terim ailesinin tüm mensuplarına, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Etiketler
Fatih Terim Galatasaray Türkiye Futbol Federasyonu Futbol