Jorge Jesus, 140 milyona Fenerbahçe'ye aldırdığı futbolcuyu tanımadı

140 milyon lira maliyetle transfer edilen sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde sorusunda oyuncunun ismini tanımayan ve kağıda bakan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un verdiği tepkiler gündemi salladı. Jorge Jesus hakkında sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

Jorge Jesus, 140 milyona Fenerbahçe'ye aldırdığı futbolcuyu tanımadı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında 2-0 kaybettiği Sevilla karşısında perşembe günü kendi taraftarı önünde rövanş maçına çıkacak. Bu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jesus'un, 7 milyon euro (140 milyon lira) maliyetle transfer edilen Jayden Oosterwolde'yi tanımaması gündeme damga vurdu.

"KİM?" DEDİKTEN SONRA KAĞIDA BAKTI

21 yaşındaki futbolcunun şans bulamamasıyla ilgili yöneltilen soruda Jorge Jesus'un oyuncusunu tanımaması büyük şaşkınlık yarattı. İngilizce 'Kim?' diyerek kağıda bakan ve futbolcusunu tercümana soran Jesus, sosyal medyada gündem oldu.

"ONUN İÇİN ŞANS"

Jesus, sol bekte oynattığı Lincoln'ün sezonu kapattığını ve Oosterwolde'ye şans doğacağını söyledi. Portekizli hoca, yeni transfer hakkında, "'Jayden Oosterwolde genç bir oyuncu. Onun değerine, potansiyeline çok inanıyoruz. Geleli çok fazla olmadı ve oynadığımız sisteme adapte olması gerekiyor. Sadece oyuna değil, sosyal hayata da adapte olması gerekiyor. Çünkü yeni bir ülkeye geldi. Ancak en önemlisi takımın fikirlerine adapte olabilmesi. Geldiğinden beri işler onun için iyi gitmedi. Hasta olduğu bir dönem vardı, antrenmanları kaçırdı. Düzenli antrenman yapamadığı bir dönem olmuştu. Bu süreçte de Lincoln önemli bir performans sergileyip, takım için önemli bir oyuncu oldu. Hangi pozisyonda oynarsa oynasın görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. İçerde ya da dışarda oynaması onun için fark etmiyor. Her zaman iyi bir performans gösteriyor. Sakatlanana kadar iyi bir dönemindeydi. Onun bu performansı benim için pozitif anlamda sürpriz oldu diyebilirim. Belki sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız. Bunu da Oosterwolde için forma fırsatı olarak değerlendirebiliriz" açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada Jesus'a gelen bazı tepkiler:

Jorge Jesus, 140 milyona Fenerbahçe'ye aldırdığı futbolcuyu tanımadı - Resim : 1

Etiketler
Jorge Jesus Fenerbahçe Sosyal Medya Futbol