Fransa Benzama'sız kaldı: "Hayatımda hiç pes etmedim ancak..."

Fransa, son yapılan antrenmanda sakatlık geçiren takımın yıldızlarında Karim Benzema'nın Dünya Kupası'nda yer almayacağını açıkladı. Benzama, "Hayatımda hiç pes etmedim ancak bugün her zaman yaptığım gibi takımı düşünmek zorundayım" açıklamasını yaptı.

Fransa Benzama'sız kaldı: "Hayatımda hiç pes etmedim ancak..."

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası, Katar - Ekvador maçıyla başlayacak. Takımların çalışmaları hız kesmeden sürerken son dünya şampiyonu Fransa'nın yıldızından kötü haber geldi.

FORMA GİYEMEYECEK

Fransa'nın dünkü antrenmanında sakatlanan Karim Benzema, idmanı yarıda bırakmıştı. Fransa Futbol Federasyonu, Karim Benzema’nın sakatlığı sebebiyle Dünya Kupası’nda forma giyemeyeceğini açıkladı.

Fransa, 2022 Dünya Kupası D Grubu'nda Danimarka, Tunus ve Avustralya ile birlikte yer alıyor. Fransa, turnuvadaki ilk maçını 22 Kasım'da Avustralya ile yapacak.

“HAYATIMDA HİÇ PES ETMEDİM ANCAK…”

Ballon d'Or'u kazandıktan sonra Dünya Kupası'nda forma giyme hayali suya düşen Benzema da sosyal medya hesabından kupada oynayamayacağını açıkladı ve şunları kaydetti:

"Hayatımda hiç pes etmedim ancak bugün her zaman yaptığım gibi takımı düşünmek zorundayım. Bu yüzden mantığım bana, takımdaki yerimi başarılı olmamızı sağlayacak birine bırakmamı söylüyor. Destek olan herkese teşekkür ederim."

Etiketler
Dünya kupası 2022 Dünya Kupası Fransa