Süper Kupa biletleri satışa çıkıyor

UEFA Süper Kupa final maçının biletleri yarın satışa sunuluyor.

Süper Kupa biletleri satışa çıkıyor

Avrupa’da futbolunun kulüpler bazındaki en büyük kupası olan UEFA Süper Kupa final maçının biletleri yarın satışa sunuluyor.

Beşiktaş’ın sahası Vodafone Park’taki müsabakada Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea karşılaşacak.

14 Ağustos 2019’da oynanacak maçın biletleri için yarın saat 15.00’ten itibaren uefa.com/tickets sitesinden başvurular yapılacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, 3 farklı kategoride satışa sunulan biletlerin fiyatları 50-150 Euro arasında olacak. Temmuz ayının ortasında yapılacak duyuru sonucu başvurusu onaylanan taraftarlar, 10 gün içinde ödeme yaptığı takdirde biletini alabilecek.

Yüzde 78’i taraftarlara ayrılan biletler için kapasiteyi aşan bir talep olduğu takdirde bilet sahipleri kura ile belirlenecek. Buna göre 41 bin 903 kişilik stadyumdaki biletlerin 32 bin 684’ü taraftarlar tarafından satın alınacak. Biletlerin geri kalanları ise UEFA, yerel organizasyon komitesi, futbol federasyonları, ticari ortaklar ve yayıncı kuruluşlara dağıtılacak.

Etiketler
UEFA