Transferde Hakan Çalhanoğlu sürprizi!

Beşiktaş Milan, İnter, Fiorentina ve Atletico Madrid’in radarındaki Dorukhan’ın ayrılması durumunda Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu’nu transfer edecek.

Transferde Hakan Çalhanoğlu sürprizi!

Beşiktaş; Milan, İnter, Fiorentina ve Atletico Madrid’in radarındaki Dorukhan’ın ayrılması durumunda Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu’nu transfer edecek.


Beşiktaş'ta, teknik direktör Abdullah Avcı'nın resmen işbaşı yapmasıyla birlikte ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Siyah-beyazlılar transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da takımdaki genç yıldızlara gelen tekliflerle ilgileniyor. Son dönemde siyah-beyazlıların yıldızı Dorukhan Toköz için İtalyan ekipleri büyük bir yarışın içine girdiler. Öyle ki bir süredir Elif Elmas'ın da peşinde olan Atletico Madrid'in, 22 yaşındaki İspanyol 10 numara Rodrigo'nu istediği rakama satması sonrasında istediği isimler arasına Dorukhan'ın da adını yazdığı ifade edildi.

AVCI DA SOĞUK BAKMIYOR

Atletico Madrid'in; Bayern Münih veya İnter'den Rodrigo için 60 milyon euro alması durumunda; Dorukhan'ı almak için hiçbir sıkıntı yaşamayacağı ifade edildi. Bu arada Dorukhan'ın ayrılma olasılığına karşılık İtalyan basını da ilginç bir iddiada bulundu. Milan'ın, kadrosuna katmak istediği Dorukhan'a karşılık siyah-beyazlılara Hakan Çalhanoğlu takasını ve para önereceği belirtildi. Gelen bilgiler, böyle bir takas teklifi olması durumunda Avcı'nın hem sol kanatta hem de 10 numara mevkiinde forma giyebilen Hakan Çalhanoğlu'nu isteyeceği yönünde.

Etiketler
Hakan Çalhanoğlu Atletico Madrid Beşiktaş Milan