Kasımpaşa ve Konyaspor puanları paylaştı

Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

Kasımpaşa ve Konyaspor puanları paylaştı

Kasımpaşa: 1 - Atiker Konyaspor: 1

Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın açılış maçında 1-1 berabere kaldı.

Konuk ekip Ömer Ali Şahiner'le 1-0 öne geçse de Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Ben Youssef'in golüne engel olamayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Kasımpaşa'da Koita'nın bir şutu da direkten döndü.

Ev sahibi Kasımpaşa maça çok hızlı başladı: İlhan'ın pasında ceza sahasına giren Perica, rakibinden sıyrıldı ve çok sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

SON ANDA SAVUNMA!

Ev sahibi 12. dakikada yine tehlikeli geldi: Koita'nın pasında Trezeguet ceza sahasında topla buluştu ve Skubic'ten çalımla sıyrıldı ancak çaprazdan çok sert vuruşuna ayak koyan Ali Turan oldu.

14. dakika oynanırken Kasımpaşa kanat akınlarıyla gelmeye devam etti.: Ceza sahasında topla buluşan Trezeguet, bomboş durumda olan Koita'yı buldu. Koita ölçtü, biçti, vurdu ama Ertuğrul gole izin vermedi.

BU KEZ SCUFFET GOLE İZİN VERMEDİ!

Konyaspor, maçtaki ilk tehlikeli atağını 23. dakikada gerçekleştirdi: Organize gelişen atakta Skubic'in pasında topla buluşan Volkan, çalımını attı ve çok sert vurdu ancak isabet sağlayamadı.

Lacivert-beyazlılar 10. dakikada bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı: Kasımpaşa'nın kanat akınında penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Perica oldu ama top Ertuğrul'da kaldı.

25. dakika oynanırken Volkan'ın pasında ceza sahasına sarkan Skubic, kaleci Scuffet'i geçemedi. Seken topu Yatabare tamamladı ancak o da Scuffet'e takıldı. Pozisyona noktayı Ömer Ali koydu. Ömer Ali, sert bir vuruşla Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Kasımpaşa 40. dakikada yine etkili geldi: Trezeguet'nin pasında topla buluşan Tarkan çok sert vurdu ancak savunmada karşılayan Ali Turan oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın 51. dakikasında Kasımpaşa gole çok yaklaştı: İkinci yarının başında sağ kanada geçen Mısırlı yıldız Trezeguet, yay üstünden çok sert vurdu ama kaleye yönelen top takım arkadaşı Koita'dan döndü.

BEN YOUSSEF ATTI!

Kasımpaşa 56. dakikada aradığı golü buldu: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Hajradinovic'in arka direğe yaptığı ortayı Ben Youssef uçarak yaptığı kafayla tamamladı ve topu ağlarla buluşturdu.

Mücadelede 62. dakika oynanırken Konyaspor'da Yatabare iki rakibinden çok şık bir çalımla sıyrıldı ancak ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruş, Ben Youssef'ten döndü.

Kasımpaşa 74. dakikada direğe takıldı: Çalımlarla ceza sahasına giren Koita, dar açıdan çok ama çok sert vurdu ancak top direkte patladı.

Karşılaşmanın başından 81. dakikaya kadar Kasımpaşalı futbolcular 24 kez rakip ceza sahasında topla buluşurken, Konyaspor rakip ceza alanında sadece 12 kez topla buluşabildi.

Ev sahibi 84. dakikada yine çok tehlikeli geldi: Kasımpaşa'nın kanat akınında savunmadan seken ortayı dışarıda Karim Hafez tamamladı ancak top kalecinin kucağında kaldı.

Etiketler
Konya Konyaspor Kasımpaşa