a Spor'a göre İmamoğlu'na destek suç!

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz GS Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ı hedef gösterdi.

Galatasaray'ın Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, ''23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey güzel olacak. Türkiye'nin yüzde 70'inin bayram yapacağı bir gün olacak. Ülkemizin kurtuluşu bu genç çocuğun kazanmasındadır'' dedi.

Ekrem İmamoğlu’na destek veren ve ‘her şey çok güzel olacak’ sloganını söyleyen Kozak, salondan büyük alkış aldı. Kozak'a salondaki bazı üyelerin destek verdiği ve 'her şey çok güzel olacak' sloganını attığı görüldü. Konuşmanın sonunda Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun “Umarım bu son divan toplantımız olmaz” esprisi de salonda gülüşmelere neden oldu.

A SPOR YAYIN KOORDİNATÖRÜ 'SUÇ' DEDİ

Kozak'ın konuşmasını eleştiren A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "Spor kulüpleri, ekonomik rant peşinde koşanlarca iflas noktasına kadar getirildi. Sempatisi tüm gezegene yayılmış koskoca bir spor kulübünün divan kürsüsünü sadece belirli bir siyasal partiye hizmet edecek şekilde kullanmak her şeyden önce bir suç bence"

a Spor'a göre İmamoğlu'na destek suç! - Resim : 1