Ercan Kahyaoğlu: Son haftaya kadar devam edeceğiz

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'u eleyerek adını finale yazdıran Akhisarspor'da teknik sorumlu Cem Kavçak'ın yerine basın toplantısına katılan Ercan Kahyaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ercan Kahyaoğlu: Son haftaya kadar devam edeceğiz

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'u iki maçta da 1-0'lık skorlarla yenip eleyerek adını üst üste ikince kez finale yazdıran Akhisarspor'da teknik sorumlu Cem Kavçak'ın yerine basın toplantısına katılan Ercan Kahyaoğlu, son sırada yer aldıkları Süper Lig'de de pes etmediklerini söyledi.

Kahyaoğlu, "İstediğimizi yine başardık. Kupada namağlup geldik. Sadece bir beraberliğimiz var. Kupada farklı bir ruhla oynuyoruz. Bu kulvarda finale çıktık. Biz kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız, teknik ekip yapılması gereken her şeyi yapıyor. Ligdeki durumumuzla ilgili olumsuz düşüncemiz yok.

Lig daha devam ediyor. Önümüzde 5 maçımız daha var ve aynı heyecanla, aynı umutla son haftaya kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Akhisarspor'da kadro dışı kaldıktan sonra affedilen, Şubat ayından bu yana ilk kez kaleyi koruyan Fatih, galibiyeti dün ameliyat olan babası ve sakatlanan genç futbolcu arkadaşları Hasan Ali'ye armağan ettiğini söyledi. Kahyaoğlu da Fatih'in takımın önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Etiketler
Türkiye Ziraat Türkiye Kupası Ümraniye