Vefa Salman'dan 23 Nisan mesajı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vefa Salman'dan 23 Nisan mesajı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Dünyayı çocukların sevgisi kurtaracak” diyerek mesajına başlayan Başkan Salman; “23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutlayacağız.

23 Nisan tüm dünya çocuklarının kardeşçe barış ve sevgi içerisinde kutladığı ilk ve tek bayramdır. Egemenliğin, milletin iradesine bırakıldığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir.

Umudumuz olan yarınımızın teminatı çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras kardeşçe sevginin olduğu bir ülkedir. Çocukların aç bırakılmadığı, sağlıklı mutlu bir birey olarak hayatlarına devam etmeleri en büyük hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve sevgiyle anıyor, umudumuz olan yarınımızın teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”

Etiketler
Yalova Vefa Salman