Galatasaray - Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon

Galatasaray-Kayserispor maçının 19. dakikasında Emre Akbaba'nın yaptığı hareket karşılaşmaya ve sosyal medyaya damga vurdu.

Galatasaray - Kayserispor maçında tartışmalı pozisyon

Süper Lig'deki şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Galatasaray, 29. hafta mücadelesinde Kayserispor'u ağırlarken maçın 19. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Orta saha mücadelesinde Emre Akbaba, rakibine yaptığı tehlikeli hareket yüzünden sarı kartla cezalandırıldı.

Pozisyonun ardından Kayserisporlu oyuncular kırmızı kart itirazında bulunurken, maçın hakemi Arda Kardeşler sarı kart kararını değiştirmedi. VAR odasında görevli Serkan Tokat da herhangi bir uyarıda bulunmayınca maç kaldığı yerden devam etti.

RIDVAN DİLMEN: KIRMIZI KART

Pozisyonla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Emre Akbaba'nın pozisyonu en azından VAR'lıktı. Benim ibrem kırmızı kart. Emre ayağını indirebilir miydi, çok uzadı, devam etti" ifadelerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU: ATAMAYAN HAKEME DÜNYADA LANET OKURLAR, ŞAH DAMARINA GELSE ADAMI ÖLDÜREBİLİR

Erman Toroğlu ise "19. dakikada skor 1-1'ken Galatasaraylı Emre Akababa'yı atmayan hakeme dünyada lanet okurlar. Ayıp ama ya. Arkadaş; Emre ayağını kaldırdı, bir hareket yaptı, harekete devam etti. Adamın boğazına bastı tabanını. Şah damarına gelse, oturttursa adamı bile öldürebilir. İnanamadım" şeklinde konuştu.

Etiketler
Kayseri Galatasaray Kayserispor Saray