Fenerbahçe - Galatasaray derbisi saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta oynanacak, karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi saat kaçta oynanacak?

Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en önemli derbilerinden biri olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta oynanacak?

Derbiye saatler kala ilk 11’ler merak konusu. Fenerbahçe Galatasaray derbisinin muhtemel 11’lerini, saatini ve kanalını haberimizden öğrenebilirsiniz.

DERBİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig bitimine 7 hafta kala 14 Nisan Pazar günü Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 19.00’da başlayacak dev derbi beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

DERBİ ORTALAMASI 42 BİN 48

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesinde Passolig kartta sarı-kırmızılılar, seyirci sayısında ise Fenerbahçe üstün durumda bulunuyor.

Fenerbahçe, geçen sezon 29 bin 35 olan seyirci ortalamasını yüzde 20 oranında artırarak bu sezon ilk 27 hafta itibarıyla iç saha maçlarını ortalama 35 bin 824 taraftar önünde oynadı.

Geçtiğimiz sezon 40 bin seyirci ortalamasını geçen Galatasaray, bu sezon az farkla olsa da rakibinin gerisinde kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk 27 haftanın verilerine göre iç saha maçlarına 34 bin 398 taraftar ortalamasıyla çıktı. Sarı-kırmızılılar, 4,5 milyonu geride bırakan Passolig Kart Ligi'nde ise uzun zamandır birinci sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sezonu 745 bin 714 Passolig kart sayısı ile tamamlayan Galatasaray, bu sezon aynı kart sahibi taraftar sayısında 881 bin 813'e ulaştı. Sıralamada ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'nin ise kart sahibi taraftar sayısı 824 bin 988'de kaldı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2014-2015 sezonundan itibaren oynanan karşılaşmalarda seyirci ortalaması 42 bin 48 olarak kayıtlara geçti. Bahsi geçen sezondan itibaren iki takımın aralarında oynadığı karşılaşmaları toplam 385 bin 780 kişi tribünlerden seyretti.

Etiketler
Galatasaray Fenerbahçe Saray