Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından olan teknik direktör Mehmet Özdilek Beşiktaş için açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından olan teknik direktör Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Mehmet Özdilek, NTV'ye açıklamalar yaptı. Son olarak BB Erzurumspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, Siyah-Beyazlı takımdan ayrılıp yeni sezonda A Milli Takım'ı çalıştıracak olan Şenol Güneş'ten övgüyle bahsederk "Şenol hoca bulunduğu süreç içerisinde Beşiktaş'a çok şey kattı.

Ama Beşiktaş Kulübü de Şenol Güneş'e çok şey kattı. Bu birliktelik çok önemliydi. 4. senesinde belki bu sezon beklentilerin altında kaldı Beşiktaş ama ilk 2 sene şampiyonluk yaşadı, 3. senesinde kaçırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmak çok önemliydi. Dolayısıyla başarılı bir süreç yaşadı. Tabii ki Şenol hocanın da tercihleri var. Ona saygı duymak lazım, ki görüşüp konuşuyorum kendisiyle...

Milli Takım için de yerinde bir tercih olduğunu düşünüyorum ki ben hep Türk Milli Takımı'nın başında bir Türk hocanın olması görüşünü de savundum hep... Bu anlamda bakıldığında da Şenol hocanın hem Milli Takım'a hem de Türk futboluna ciddi katkısı olacaktır. Bizler de ona yardımcı olmalıyız. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Beşiktaş Futbol