54 yıllık kulübün kupaları icralık oldu!

Manisalı bir kasabın alacaklarına karşılık Manisaspor Kulübü’nün kupaları için başlattığı icra işlemi sonuçlandı.

54 yıllık kulübün kupaları icralık oldu!

Manisalı bir kasabın alacaklarına karşılık Manisaspor Kulübü’nün kupaları için başlattığı icra işlemi sonuçlandı.

Manisaspor’un 25 kupası, 22 Mart 2019 tarihinde 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor.

Bir dönem Selçuk İnan, Caner Erkin, Arda Turan ve Burak Yılmaz gibi yıldız futbolcuların yetiştiği kulüp 3 sene önce zor bir döneme girmişti. Kulübün ana sponsoru Vestel 2015'te 13 milyon lira alacağını bırakarak desteğini kesmişti.

Oda TV'nin aktardığına göre; eski futbolcularına ve Manisalı esnafa olan borçlarından dolayı başı dertten kurtulmayan Manisaspor kulübüne bir şok da 4. İcra Dairesi’nden geldi. Manisalı bir esnafın alacaklarına karşılık Manisaspor için başlattığı icra işlemi ile ilgili satış kararı çıktı.

Buna göre kulübün 25 kupası, 22 Mart 2019 tarihinde Sakarya Mahallesi’nde bulunan yediemin deposunda düzenlenecek olan açık artırma ile satışa çıkacak. Manisa 4. İcra Dairesi’nin açık artırma ilanına göre, yediemin deposunda haczedilmiş ve muhafaza altına alınmış toplam 22 adet kupa, bilirkişi tarafından tespit edilen 500 TL ile 75 bin TL arası fiyatla satılacak. Eski olmalarından dolayı üzerindeki yazı okunmayan 3 kupa ise 250 TL ile 500 TL arasında değişen fiyat üzerinden satılacak. Birinci artırmada kıymetlerinin yüzde 50’sine istekli bulunmadığı takdirde, kupalar 4 Nisan 2019 tarihinde yine aynı saatte tekrar açık artırmaya çıkarılacak.

İşte o belgeler:

54 yıllık kulübün kupaları icralık oldu! - Resim : 1

54 yıllık kulübün kupaları icralık oldu! - Resim : 2

Etiketler
Manisa