CHP Beylikdüzü'nden 'Vefa Ödülü'

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Vefa Ödülleri’nin üçüncüsü düzenliyor.

CHP Beylikdüzü'nden 'Vefa Ödülü'

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Vefa Ödülleri’nin üçüncüsü düzenliyor.

Bu yıl Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

CHP’nin temsil ettiği dünya görüşü ve sosyal demokrat değerler için mücadele etmiş olan isimlere verilen Vefa Ödülleri yeni sahiplerini bulacak. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vefa Ödülleri” ilk kez 2016 yılında yapıldı.

O yıl, Ahmet İsvan, Necla Okdar, Yaşar Genç ve Güngör Çerman ödüle layık görüldü. 2017 yılının ödüllerinde ise farklı olarak “uluslararası vefa ödülü” kondu ve bu ödül Yunanistan Eski Başbakanı Yorgo Papandreu’ya verildi. Türkiye Vefa Ödülü Hasan Fehmi Güneş’e, İstanbul Vefa Ödülü Şuayip Vardar’a, Beylikdüzü Vefa Ödülü Ulviye Seçkin’e ve Onur Ödülü de merhum milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na verilmişti.

Bu yılki Vefa Ödülleri ise “Onur Ödülü” dalında merhum Kudret Yıldırım’a, “Beylikdüzü Vefa Ödülü” dalında Elif Necla Türkoğlu’na, “İstanbul Vefa Ödülü” dalında Bozkurt Nuhoğlu’na, “Türkiye Vefa Ödülü” dalında da Hikmet Çetin’e verilecek.

17 Ocak Perşembe saat 19.00’da kokteyle başlayacak program, 20.00’de ödül töreninin açılışıyla devam edecek.

TARİH: 17 Ocak Perşembe

SAAT: 19.00 Kokteyl – 20.00 Program

YER: Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi

ADRES: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:28 Beylikdüzü İST.

Etiketler
Beylikdüzü