Beşiktaş, Tolgay Arslan’ın bonservisini belirledi

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Tolgay Arslan transferi için yarış kızıştı.

Beşiktaş, Tolgay Arslan’ın bonservisini belirledi

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Tolgay Arslan transferi için yarış kızıştı. Son olarak siyah beyazlılara Şener ve Valbuena artı 1 milyon avro teklif yapan sarı lacivertlilerin bu önerisine başkan Fikret Orman sıcak bakmadı.

Beşiktaş yönetimi ise Tolgay için Şener Özbayraklı artı 4 milyon avro talep etti. Tolgay Arslan’ın takası gerçekleşmezse 6 milyon avrodan (38 milyon TL) aşağıya satılması düşünülmüyor.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Serdar Aziz ile birlikte Tolgay Arslan’ın Sarı-Lacivertli kulübe gelmek istediklerini açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından gözler Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Tolgay pazarlığına çevrilmişti.


Fanatik’in haberine göre görüşmeleri Siyah-Beyazlı ekibin ikinci başkanı Serdar Adalı ile Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy yürütüyordu. Tolgay için Beşiktaş’a gelen ilk teklif, Kartal’ın talip olduğu sağ bek Şener artı 2 milyon avroydu. Bu öneri kabul görmeyince Kanarya ikinci hamlesini yapıp Şener, Valbuena artı 1 milyon avro teklif etmişti.

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adalı ile yaptığı görüşmede gelişmeleri masaya yatırdı.

Fenerbahçe’nin son önerisini de kabul etmeyen Orman’ın, “Eğer Tolgay’ı almak istiyorlar ise Şener artı 4 milyon avro verirler” dediği öğrenildi.

Etiketler
Fenerbahçe Beşiktaş