Fatih Terim Galatasaray'ı böyle yönetti

Süper Lig'in 16 haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk olurken maç sonu koridorda gerginlik yaşandı.

Fatih Terim Galatasaray'ı böyle yönetti

Süper Lig'in 16 haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk olurken maç bitiminde koridorda futbolcular arasında gerginlik yaşandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, M. Başakşehir ile deplasmanda oynanan karşılaşmayı cezasından dolayı locadan takip ediyor. Terim'in cezasının bitmesine 4 maç kaldı. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray’ın deplasmanda oynadığı M. Başakşehir maçında Teknik Direktör Fatih Terim, cezasından dolayı takımının yanında olamadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, adının yer aldığı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Terim, locadan takip etti. Deneyimli teknik adamın yokluğunda saha kenarında Yardımcı Antrenörler Levent Şahin ile Ümit Davala yer aldı. Fenerbahçe derbisinden sonra toplam 10 maç men cezası alan Fatih Terim’in Başakşehir müsabakasından sonra 4 maç cezası kaldı.

Medipol Başakşehir'in geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Arda Turan, eski takımı Galatasaray'a karşı ilk 11'de şans bulamadı. Abdullah Avcı, geçen sezon Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta Arda Turan'a ilk 11'de şans vermiş, Medipol Başakşehir deplasmanda oynadığı maçtan 2-0 yenilgi ile ayrılmıştı.

Öte yandan, Galatasaraylı taraftarlar statta kendilerine ayrılan tribünü büyük ölçüde doldururken, Medipol Başakşehirli taraftarlar da doğu ve batı tribünlerinde boş yer bırakmadı. Kale arkası tribünü ise büyük ölçüde boş kaldı. Turuncu-lacivertli futbolcular sahaya, "Dünyada en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan ülke olarak #büyüksünTürkiye" yazılı pankartla çıktı.

Cezasının bitimine 4 maç kalan Fatih Terim'in, ismini taşıyan stadyumda yerini alırken, yardımcıları vasıtasıyla kulübeye taktik mesajları gönderdiği ortaya çıktı.

Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar, bu direktifleri alıp teknik ekibe iletti.

KORİDORDA GERGİNLİK

3. İstanbul Fatih Terim Stadı’ndaki 90 dakikanın bitiminde iki takım oyuncuları soyunma odası tüneline girerken Başakşehir’den Attamah ile Galatasaray’dan Feghouli tartıştı. Ağız dalaşı ile başlayan tartışmada iki futbolcu birbirinin üstüne yürüdü. Diğer futbolcuların da katılımıyla arbede büyürken, araya giren antrenörlerin çabasıyla gerginlik sona erdi.

Etiketler
Galatasaray Başakşehir Fatih Terim Saray