Türkiye - Ukrayna maçının ilk 11'leri belli oldu

UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düşen A Milli Takımımız hazırlık maçında Ukranyna ile Antalya'da karşılaşacak. A Milli Takımımızın ilk 11'i belli oldu.

Türkiye - Ukrayna maçının ilk 11'leri belli oldu

İLK 11'LER

Türkiye: Sinan Bolat, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Ömer Bayram, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Oğuzhan Özyakup, Yunus Mallı, Enes Ünal.

UKRAYNA'LA İLE 9. MAÇ

A Milli Futbol Takımı, özel maçta yarın Antalya’da karşılaşacağı Ukrayna ile tarihindeki 9. maça çıkacak. Dördü özel, dördü de resmi olmak üzere geride kalan 8 maçta Türkiye, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ay-yıldızlı ekip bu maçlarda, Ukrayna filelerine 11 gol gönderirken, kalesinde ise 9 gol gördü.

GENC NUZA'YLA KİNCİ MAÇIMIZ

Ay-Yıldızlılar’ın, Ukrayna ile oynayacağı karşılaşmayı Kosova Futbol Federasyonu’ndan Genc Nuza yönetecek. Nuza’nın yardımcılıklarını Fatlum Berisha ve Bujar Selimaj yaparken, maçın dördüncü hakemi Besfort Kasumi olacak. 29 yaşındaki genç hakem, daha önce A Milli Takımımız’ın, 27 Mart 2017’de Moldova’yı Eskişehir’de 3-1 yendiği hazırlık maçında görev aldı. Nuza, bu 90 dakikada her iki takıma da 2’şer sarı kart çıkarmıştı.

Etiketler
Antalya A Milli Takım Türkiye UEFA