Fenerbahçe'de Daum sesleri

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürerken Ersun Yanal'ın ardından Christoph Daum ismi gündeme geldi.

Fenerbahçe'de Daum sesleri

Sarı-lacivertlilerde birçok isim masaya yatırılırken, bunların arasında geçmişte iki dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli teknik adam Christoph Daum'un da ismi gündeme geldi.

Son olarak Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Alman teknik adam, 1 yıldır boşta. Türkiye Ligi'ni çok iyi bilen Daum, önemli bir seçenek olarak masada duruyor.

ROMANYA'DA OLTA ATTILAR

Son olarak Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Christoph Daum, Romanya'da bir gazetecinin hışmına uğradı. Bir gazete için "Gitsinler balık tutsunlar" diyen Alman çalıştırıcıya gazeteci olta attı. Ortaya enteresan görüntüler çıktı. Deneyimli teknik adam olay karşısında fevri bir tavırda bulunmayarak açıklamalarına devam etti.

Fenerbahçe'de Daum sesleri - Resim : 1

Teknik direktörlük kariyeri düşüşte olan Daum, 2011'de küme düşen Frankfurt takımının başındaydı. Öte yandan deneyimli teknik adam Fenerbahçe tarihinin en başarılı teknik adamları arasında bulunuyor.

Daum kazanma oranı açısından Fenerbahçe tarihindeki teknik direktörler arasında ikinci sırada. Fenerbahçe'nin en başarılı teknik direktör sıralamasında ilk 5 şu şekilde:

1-Carlos Alberto Parreira 85.2

2-Christoph Daum 78.6

3-Werner Lorant 78.1

4-Todor Veselinoviç 77.3

5-Vitor Pereira 76.4

JARDIM KATAR YOLCUSU

Fenerbahçe'nin teknik direktör aday listesinin başlarında olan Leonardo Jardim'in Kartal Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia ediliyor. France Football'un haberine göre Portekizli teknik adam Katar Futbol Federasyonu'ndan cazip bir teklif aldı. Jardim son olarak Monaco'nun başındaydı.

Etiketler
Fenerbahçe