TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisinin ismi değişti

Castrol, sponsorlarından olduğu TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisinin de sponsorluğunu üstlendi.

TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisinin ismi değişti

Düzenlenmeye başlandığı 2010 yılından bu yana giderek artan önemiyle dünyanın sayılı rallilerinden biri haline gelen TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisi bu yıl “Castrol POWER1 Motosiklet Kategorisi” olarak adlandırılacak.

Dünyanın en büyük ve zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia 12’nci yılında 20 Ağustos’ta Hatay’dan start alacak. Motosiklet, Quad, SSV, Otomobil ve Kamyon kategorilerinde 53 rally, 31 raid olmak üzere toplam 84 yarışçının katılacağı ralli, 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek. 2.500 kilometrelik ve birçok zorlu parkurdan oluşacak yeni yarış rotası büyük bir çekişmeye sahne olacak.

İLK DEFA KATILACAK YARIŞMACILARA ÖZEL KUPA

Castrol POWER1 olarak adlandırılacak motosiklet kategorisine bu yıl ayrıca yine Castrol’ün desteğiyle “POWER1 Rookie Cup” adıyla düzenlenecek yeni bir yarışma da eklendi. İlk defa TransAnatolia Rallisi’nde yarışacak sporcuların kendi aralarında bir alt kategori oluşturduğu ve amatör ruha bir övgü anlamı da taşıyan bu yeni yarışta günün birincileri ve yarış sonunda da ilk üçte yer alan sporcular ödüllendirilecek.

Etiketler
NATO