İlkay Gündoğan'dan ayrılık iddialarına yanıt

Manchester City'ye Premier Lig şampiyonluğunu getiren golleri kaydeden İlkay Gündoğan, takımdaki geleceğiyle ilgili görüşme yapacağını ve sonrasında karar vereceğini söyledi.

İlkay Gündoğan'dan ayrılık iddialarına yanıt

İngiltere Premier Lig'de Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, Kicker'a açıklamalarda bulundu.

Ligin son haftasında sahasında ağırladığı Aston Villa karşısında geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Manchester City'ye galibiyeti getiren golleri kaydeden tecrübeli oyuncu, sezonun son bölümünde yeteri kadar süre alamadığı için mutlu olmadığını söyledi.

İlkay açıklamasında, "Futbol açısından bakarsak Pep Guardiola ile birlikte çalışmaktan daha iyi bir senaryo yok. Son birkaç ayda bizim için önemli olan 1-2 maçta daha fazla oynamak isterdim. Bu bir sır değil. Ben her zaman oynamak ve sahada olmak isteyen bir oyuncuyum." ifadelerini kullandı.

İngiliz basınında takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin de açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki oyuncu, "Birlikte oturup fikir alışverişinde bulunacağız ve ne yapmak istediğimizi konuşacağız. Sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz." dedi.

"BELKİ BENDEN DAHA ÇOK ŞEY BİLİYORSUNUZDUR"

Premier Lig'de 2021/22 sezonun son maçı olan Aston Villa karşılaşma öncesindeki basın toplantısında Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, İlkay Gündoğan'n durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunmuştu.

Guardiola açıklamasında şunları söylemişti, "Kişisel olarak sorarsanız onun burada kalmasını istiyorum. İlkay'ın burada olmasını istemeyen kimse yok. Eğer ayrılmak istiyorsa, bu durumla ilgili hiçbir bilgimiz ve haberimiz yok. Twitter'da birçok hesap İlkay'ın ayrılacağını söylüyor. Bilgim yok. Belki siz daha çok şey biliyorsunuzdur."

Etiketler
Manchester City Premier Lig