Galatasaray'dan ayrılan Babel ve Feghouli'den İstanbul kararı

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren iki profesyonel futbolcu Babel ve Feghouli kariyerleri ile ilgili planlarını İstanbul’da kurmayı planlıyor.

Galatasaray'dan ayrılan Babel ve Feghouli'den İstanbul kararı

Kontratlarının tamamlanması ile Galatasaray’da takım bütçesi 6.4 milyon Euro düşerken hem Ryan Babel’in hem de Sofiane Feghouli’nin, adresleri farklı olsa da İstanbul’da kalmaya devam edecekleri açıklandı.

GÖRÜŞECEK

Futbolcu Ryan Babel’in, 11 Haziran’daki seçimin ardından yeni gelecek olan yönetim, başkan ile görüşme talebinde bulunacağı ortaya çıktı. Hollandalı futbolcunun takım arkadaşlarına açık şekilde “Galatasaray’da 1 yıl daha kalmak ve bu takım için mücadele etmek istiyorum” dediği ve bu doğrultuda ücretinde çok ciddi bir indirime gideceği ifade edildi. 35 yaşındaki futbolcunun 2.5 milyon Euro olan ücretinin 1 milyon Euro’ya indirilip futbolu takımda bırakmak istediğini yeni başkana ileteceği belirtildi.

EŞiNE KLİNİK AÇTI

Feghouli ise Galatasaray ile sözleşmesi bitse de İstanbul’da yaşamını sürdürmeye karar verdi. Cezayirli, eşine Yeşilköy’de de bir güzellik, estetik merkezi açtı. Takım arkadaşları da bu açılışa katılırken Feghouli’nin kariyerini Başakşehir ya da Kasımpaşa’da sürdürmeyi düşündüğü belirtildi.

Etiketler
Galatasaray İstanbul Futbol Saray