Ali Koç’tan ‘Cumhurbaşkanımıza zarar veriliyor’ çıkışı: Ortada gezen çok adam var ama...

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanlık seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın bir etkisinin olmadığını ancak adının kullanıldığını söyledi.

Ali Koç’tan ‘Cumhurbaşkanımıza zarar veriliyor’ çıkışı: Ortada gezen çok adam var ama...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programına konuk oldu.

Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için dikkat çeken ifadeler kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZA ZARAR VERİLİYOR"

Sinan Engin'in "TFF Başkanı'nı kim belirliyor?" sorusuna Ali Koç: "Cevabını bildiğiniz soruyu neden bana soruyorsunuz" yanıtını verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Bence Cumhurbaşkanımız belirlemiyor" dedi. Koç da, "Her şeyi Cumhurbaşkanımıza yazıyorlar, Beyefendi böyle istiyor diye ortada gezen çok adam var. Kim yalan söylüyor, bilmiyorum. Ama Cumhurbaşkanımıza zarar veriliyor” diye konuştu.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"AZİZ YILDIRIM'IN AMELİYATINDA NOT BİLE YOLLAMADIM"

"Filmi geriye sarabilseydik, başkan adayı olmak için bir sene daha beklerdim. Gemiyi yüzdürebilmek için maddi manevi dokunuşlar gerekiyordu. Keşke o dokunuşların sonunda bazı şampiyonluklar olsaydı. Seçimler bir sene daha sonra olsaydı daha net şeyler olabilirdi. Bazı olaylar oldu geçmişte bir sene evveline gidersek. Kısmet buymuş.

Aziz Yıldırım konusuna girmek istemiyorum. Beraber çok yayına çıkmak istedim, olmadı. Beraber müthiş mücadele verdik. Başka kulüplerin başına bu olay gelse, Fenerbahçe gibi ayakta duramazlardı. Ameliyatında not bile yollamamam, durumun ne kadar acı olduğunu gösteriyor. Sorun bende değil. Ama keşke böyle olmasaydı. Zaman her şeyin ilacıdır.

SON 8 SENEDE 4 TAKIM ŞAMPİYON OLMUŞ, BUNLARDAN BİRİ FENERBAHÇE DEĞİL

İlk sezon çok fazla değişimi aynı anda yaptık. Başkan değişti, yönetim değişti. takım değişti. paramız yoktu. fakat paramız olmadığımız için transfer yapamacayak durumdaydık. Çok büyük beklentilerle gelenler bizleri tatmin etmedi. Ama her şeye rağmen şampiyonluğun en büyük adayıydık.

Kesin bizim hatalarımız oldu. Tecrübe kazandık. Yapısal unsurlar da var. Yaşanan bütün tatminsiz sonuçları dış etkenlere bağlamıyorum ama çok önemli etkenler. 8 senede 4 takım şampiyon olmuş. Bunlardan biri Fenerbahçe değil.

"CUMHURBAŞKANIMIZA ZARAR VERİLİYOR"

Sinan Engin'in "TFF Başkanı'nı kim belirliyor?" sorusuna Ali Koç: "Cevabını bildiğiniz soruyu neden bana soruyorsunuz" yanıtını verdi. Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Bence Cumhurbaşkanımız belirlemiyor" dedi. Koç da, "Her şeyi Cumhurbaşkanımıza yazıyorlar, Beyefendi böyle istiyor diye ortada gezen çok adam var. Kim yalan söylüyor, bilmiyorum. Ama Cumhurbaşkanımıza zarar veriliyor."

Teknoloji geldi performans geriledi. Atamalara güvenmiyorum. Atamalarla, cezalarla mesaj veriliyor. Hakemler de mesajları çok iyi alıyor, rüzgara göre hareket ediyor.

TFF'DEN YANITLANMAYAN SORULAR

Ahmet Çakar'ın iddialarının araştırılmasını talep etmiştik, 11 Aralık 2020, 528 gün. 1959 öncesi şampiyonluklar için başvurduk, 6 Mart 2021, 443 gün. Süper Kupa oynama başvurusu, 30 Aralık 2021, 144 gün, buna Beşiktaş da başvurdu.

Cesaret edemiyorlar. Ederlerse kendi tescil ettikleri şampiyonun bir kez daha Fenerbahçe olduğunu kabul etmek durumundalar. Yapamıyorlar.

Trabzonspor'un resmi mecralarında 2010-2011 şampiyonluğu ile alakalı ifadelerinin kaldırılması için başvuru yaptık. 31 Ocak 2022, 112 gün. Son olarak da Ömer Demir mektubu yolladık, 17 Mayıs 2022, 6 gün...

Etiketler
Ali Koç Fenerbahçe Futbol Seçim