Tecrübeli isim teklifi reddetmişti: Galatasaray yeni kalecisini buldu

Galatasaray, kaleci arayışında İsviçreli file bekçisi Roman Bürki'den veto yedi. Sarı-kırmızılar, Barcelona B Takımı'nın genç file bekçisi Inaki Pena'yı kiraladı.

Tecrübeli isim teklifi reddetmişti: Galatasaray yeni kalecisini buldu

Süper Lig'e verilen ara ile birlikte kulüplerin transfer çalışmaları hız kazandı. Taraftarları heyecanlandıran bir haber de Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Domènec Torrent'in geçtiği Galatasaray'dan geldi.

Milliyet Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray Kulübü'nde Başkan Burak Elmas'ın daha önce kulübüyle transfer için prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğu Roman Bürki, sarı-kırmızılı takımın teklifine sıcak bakmadı.

Galatasaray'ın yeni kalecisinin Barcelona B Takımı'ndan İspanyol futbolcu Inaki Pena olduğu öğrenildi.

Tecrübeli isim teklifi reddetmişti: Galatasaray yeni kalecisini buldu - Resim : 1

ROMAN BURKİ GALATASARAY'I REDDETTİ

İsviçreli file bekçisi Roman Bürki başka transfer teklifleri aldığı için Galatasaray'a olumlu dönüş yapmadığı öğrenildi. Öte yandan tecrübeli eldivenin Fernando Muslera'nın kısa süre içerisinde geri dönecek olması nedeniyle de Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmadığı belirtildi.

Roman Bürki'nin "Başka teklifler aldım ve Muslera 1 ay sonra dönüyor" diyerek olumsuz bir yaklaşım sergilediği kaydedildi.

GELECEK SEZON A TAKIMDA YER ALACAK

Galatasaray'ın Barcelona'dan kiraladığı 22 yaşındaki file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği öğrenildi. Genç eldivenin yarın gece İstanbul'da olacağı ve Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in Inaki Pena'yı gelecek sezon A takım kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

Etiketler
transfer Barcelona Galatasaray İsviçre