Futbolcu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti!

Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrildi. 28 yaşındaki milli futbolcu kazada hayatını kaybetti.

Ahmet Çalık'ın otomobilde yalnız olduğu belirlenirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gençlerbirliği ve Galatasaray formalarını da giyen Ahmet Yılmaz Çalık, 2020 yılında Konyaspor'a transfer olmuştu.

BELEDİYE BAŞKANI ALTAY'DAN MESAJ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahmet Çalık'a ilişkin mesajında, "Saha içi ve dışında örnek bir arkadaşımız, Konyaspor’lu futbolcumuz Ahmet Çalık’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.

Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Konyaspor'da oynayan milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın Ankara-Niğde kara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Milli takımımızda da görev yapan merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, Konyaspor ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim."

ALTYAPISINDAN YETİŞMİŞTİ: GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Gençlerbirliği Kulübü, hayatını kaybeden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkent ekibinden yayımlanan mesajda, "Altyapımızda yetişen ve genç yaşta takımımızda kaptanlık görevini üstlenen, Konyaspor'da forma giyen eski futbolcumuz Ahmet Yılmaz Çalık'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum futbolcumuza Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine, camiamıza ve Türk futbol ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği'nin altyapısında yetişen Ahmet Çalık, 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olmuştu.

ESKİ TAKIMI GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü, eski futbolcusu Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından bir taziye mesajı yayımladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz."

TRABZONSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Trabzonspor Kulübü, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulüpten yayımlanan mesajda, "İttifak Holding Konyaspor'un milli oyuncusu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'DEN TAZİYE MESAJI

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbolcu Ahmet Çalık için bir taziye mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda; "Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
Konya Futbol Trafik Trafik kazası