Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: Geçmişi değiştiremeyiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile futbolculardan Jose Sosa, Frankurt karşılaşması önce kamera karşısına geçti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: Geçmişi değiştiremeyiz

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, gruptaki son maçında sahasında Frankfurt'u konuk edecek.

Teknik direktör Vitor Pereira, futbolculardan Jose Sosa ile birlikte karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

'GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREMEYİZ'

"Bu turnuva bizim için daha farklı olabilirdi. Eğer Anterp ve Frankfurt maçlarındaki penaltıları atsaydık 4 puanımız daha olabilirdi. Ancak geçmişi değiştiremeyiz" diyen Vitor Pereira, "Frankfurt maçı zor bir maç olacak. Biz de maçı kazanıp taraftarlarımızı onurlandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

'ÖNEMLİ OLAN FENERBAHÇE, BEN DEĞİLİM'

Vitor Pereira, açıklamasına şöyle devam etti:

"Gerçekçi olmamız gerekiyor. Yarınki maç önemli bir maç, biz de önemli bir izlenim bırakmak istiyoruz. Ancak ilk günden itibaren söylediğim gibi bizim için önemli olan lig. Yarın değişik bir kadroyla çıkabiliriz ancak yine güçlü bir kadro sahada olacak.

Önemli olan her zaman Fenerbahçe, ben değilim. Ben her zaman takımım için en iyisini arıyorum. Son maçtaki gibi oynar ve seviyemizi yukarı çekersek daha iyi olabileceğimizi biliyoruz. Ben ve ekibim Fenerbahçe'nin daha iyi olması için çalışıyoruz. Spekülasyonlar tabii ki olacaktır, bunlara saygı duyup yolumuza devam ediyoruz."

SOSA: BU TURNUVAYA ÖNEM VERDİĞİMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Jose Sosa ise, "Bu turnuvaya saygı duyduğumuzu gösterecek bir performans sergilememiz gerekiyor. Bizim için önemli bir maç olacak. Evimizde oynayacağımız maç için heyecanlıyız. Bu turnuvaya önem verdiğimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Maçı önemsediklerini söyleyen Sosa, "Şu anda ligi değil bu maçı düşünüyoruz. Bu maçtan sonra ligi düşünecek zamanımız olacak" dedi.

Sosa, yıllar içerisinde pozisyonun da değiştiğini belirterek, "Artık daha geride oynuyorum. Önemli olan şahsi başarım değil, takımıma katkı vermek. Zaten ön tarafta bize yardım edecek çok isim var. Hocamız, gençlere çok şans veriyor. Biz de tecrübeli oyuncular olarak onlardan sorumluyuz. Onlara örnek olmak zorundayız çünkü onlar bu kulübün geleceği" diye konuştu.

Etiketler
Fenerbahçe Futbol