Zlatan Ibrahimovic: Başkanı arayıp kendimi teklif ettim

Zlatan Ibrahimovic yeni kitabında bir itirafta bulundu. İsveçli yıldız Nasser Al Khelaifi'yi arayıp kendini PSG'ye önerdiğini söyledi.

Zlatan Ibrahimovic: Başkanı arayıp kendimi teklif ettim

Milan'ın tecrübeli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, kendi hayatında yaşadığı zorluklardan bahsettiği bir kitap yayınladı. Tecrübeli oyuncunun kitabında yer alan bir kısım, dış basında geniş yankı uyandırdı. İsveçli yıldız, kendisini kulüp başkanına teklif ettiğini itiraf etti.

Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic piyasaya çıkan ikinci kitabı Adrenaline'de ilginç bir itirafta bulundu. L'Equipe gazetesinde yer alan alıntıya göre İsveçli yıldız eski kulübünün patronunu arayıp kendisini teklif etti.

​​​​Ibrahimovic kitabında, Paris Saint-Germain'e kendisini önerdiğini ancak bunu futbolcu olarak istemediğini dile getirdi: "Evet, kendimi Paris Saint-Germain'e önerdim fakat futbolcu olarak değil, sportif direktör olarak... Nasser Al Khelaifi'yi arayıp 'Milan'da sözleşmemi yenilemezsem PSG'ye gelip takım yapısını ele alacağım' dedim. Güldü ama hayır da demedi."

Etiketler
İsveç PSG