Tümer Metin'den Galatasaray'ın yıldızına: 'Yollar ayrılmalı'

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin değerlendirmelerde bulundu.

Tümer Metin'den Galatasaray'ın yıldızına: 'Yollar ayrılmalı'

Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı karşılaşmayı Tivibu Spor'da değerlendirdi. Tümer Metin, Galatasary'ın yıldız futbolcusu için 'yollar ayrılmalı' ifadelerini kullandı. İşte Tümer Metin'in sözleri...

'KAPANAN SAVUNMAYI AÇMANIN YOLLARI VAR'

"Marsilya'ya oynadığınız oyunu, Malatya'ya oynayamıyorsunuz. Başka bir oyun oynamanız gerekiyor. Kapanan savunmayı açmanın yolları var. Adam eksilteceksin. Son 20 dakikada Malatya'nın çıkmaya niyeti yokken, Taylan savunma önünden saklanarak falan top aldı. Oralar, adam eksilten oyuncuların işi."

'KENAR ORGANİZASYONUNDA DA SIKINTI VAR'

"Maç, 0-0'a kilitlenmişken etkili ayaklar topla buluşup, çekip şut atmayı denemelidir. Bir vurursun, golü yapar gelirsin. Kenar organizasyonu gerekiyordu. İki kanat beki de kötü bir gece geçirdi Galatasaray'ın. Kenar organizasyonunda da sıkıntı var. Hem oyuncu hem de organizasyon açısından sıkıntı var. Üçgen, sıfıra inme göremiyoruz. Bir tane getirdiler, o da direkten döndü."

'20 TANE CANER ORTASI YAPACAKSIN'

"Diagne oynuyor Galatasaray'da. Birebirde çok mu etkili? Hayır. Uzun mesafede inanılmaz mı gider, gitmez. Diagne'ye göre oyun diye bir şey olması lazım. Kenara ineceksin, cüsse avantajını kullanacaksın. Atacaksın 20 tane oraya orta. 20 tane Caner ortası yapacaksın oraya. Onu da yapmadı Galatasaray. Bu argümanların hiçbiri yapılmadığında da 2 puanı bırakıyorsun zaten."

'YOLLARI AYIRIRIM'

"Az önce Feghouli, 2 sene yatmış dendi. Bence hala yatıyor. Kontratı garantiledi söylemlerine katılmıyorum. Ben olsam yolları ayırırım Feghouli'yle. Teşekkür ederim katkıları için."

'DÜNDEN RAZI OLURDU'

"Maçtan önce 'Sahaya çıkmayın, 1 puan verelim' deseler Malatya'ya dünden razı olurdu. Ben Malatya'yı nasıl eleştireyim ki, savunma yaptı diye. Alabilecekleri 1 puanın derdindeler."

'TAM BİR ŞOVMEN VAR TAKIMIN BAŞINDA'

"Tam bir şovmen var takımın başında. Resmen bekledi maçın son dakikasında kendini attırmak için. Görüntüde olmak istiyor. Daha önce çok yaptı bunu, sıkıldık."

"Ben oyuncumu ya da takımımı Sumudica'ya emanet etmem. Ülke futboluna da bir şey kattığı kanaatinde değilim. Havuz kirleniyorsa Sumudica zihniyetiyle daha çok kirleniyor."

Etiketler
Galatasaray Süper Lig Malatya Saray Malatyaspor