Juventus'u yıkan Atalanta'da Merih Demiral 'maçın en iyisi' seçildi

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 14. haftasında Atalanta, Juventus'u deplasmanda 1-0 yendi. Eski takımı Juventus'a karşı 90 dakika sahada kalan milli futbolcu Merih Demiral, Serie A'nın sponsoru tarafından “maçın en iyisi” seçildi.

Juventus'u yıkan Atalanta'da Merih Demiral 'maçın en iyisi' seçildi

Ligde üst sıralara yaklaşmaya çalışan Juventus, ligin iddialı takımlarından Atalanta’yı konuk etti.

Maçın ilk yarısında ev sahibi takım pozisyonlar bulmasına karşın Atalanta, Duvan Zapata ile 28. dakikada öne geçti: 0-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki ekip de gol için fırsatlar yakalasa d maçta başka gol olmadı ve Atalanta, Juventus'u 1-0 yendi.

1989'DAN BERİ BİR İLK

Bu sonuçla, Atalanta puanını 28'e yükseltti ve 4. basamaktaki yerini korudu. Bu galibiyet ayrıca, Atalanta’nın Juventus’u Torino’da 1989’dan bu yana yendiği ilk maç oldu.

Juventus ise ligde 5. yenilgisini Atalanta karşısında yaşadı. Siyah-beyazlılar, 21 puanla 8. sırada yer aldı. Allegri yönetimindeki Juventus, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye 4-0 kaybettikten sonra ligde de yenilerek üst üste 2. maçında sahadan boynu bükük ayrıldı.

MERİH "MAÇIN EN İYİSİ" SEÇİLDİ

Bu arada, Atalanta kadrosunda bulunan milli futbolcumuz Merih Demiral da ilk 11'de başladığı mücadelede eski takımı Juventus'a karşı 90 dakika sahada mücadele etti.

Merih Demiral, performansıyla Serie A'nın sponsoru TIM tarafından “maçın en iyisi” seçildi.

Etiketler
İtalya Futbol Juventus Atalanta Serie A