Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu 8 takım izleyecek

Galatasaray - Marsilya maçında Kerem Aktürkoğlu'nu Lille, Lyon, Stuttgart, Wolfsburg, Frankfurt, Roma, Atalanta ve Valencia yetkilileri izleyecek.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu 8 takım izleyecek

Bu sezon hem Galatasaray hem de Milli Takım formasıyla çok iyi bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa kulüplerinin ilgisi giderek büyüyor. Bugün oynanacak Marsilya maçında genç futbolcuyu tam 8 kulübün canlı olarak izleyeceği öğrenildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NU HANGİ TAKIMLAR İZLEYECEK?

Takvim'in haberine göre; Fransa'dan Lille ve Lyon, Almanya'dan Stuttgart, Wolfsburg ve Frankfurt, İtalya'dan Roma ve Atalanta ile İspanya'dan Valencia'nın gözü Kerem'de olacak.

OCAK AYINDA TEKLİF GELECEK

Bu 8 kulübün scoutlarının Marsilya maçı için akreditasyon yapacağı gelen bilgiler arasında. Kerem için devre arasında Galatasaray'a teklif yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Gelen bilgilere göre sarı-kırmızılılar kısa süre içinde genç futbolcuyla yeni sözleşme yaptığını duyunacak. Kerem'in sözleşmesine serbest kalma bedeli de konulacak. 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu son olarak F.Bahçe derbisinde çok iyi bir futbol oynamış ancak çabaları yetmemişti.

Etiketler
Galatasaray Valencia Saray Atalanta