Rıdvan Dilmen bombayı patlattı: Barcelona ve Xavi Mesut Özil’i istiyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in Barcelona ile görüştüğünü öne süren Dilmen, "Ben de yanındaydım" dedi...

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile ilgili ortaya bomba bir iddia attı. Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in Barcelona ile görüştüğünü öne süren Dilmen, "Ben de yanındaydım" dedi.

Youtube kanalı Sports Digitale'deki ilk programına çıkan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Barcelona, Mesut Özil'i istiyor. Barcelona sportif direktörü Eric Abidal, Mesut Özil ile birebir görüşmeler yaptı. Ben de yanındaydım."

DİLMEN VE ÖZDİL, ERDOĞAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

Fenerbahçe'nin yıldız on numarası Mesut Özil ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, iki hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Mesut Özil, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Rıdvan Dilmen hocam ile futbol sohbeti” notuyla bu görüşmeyi aktarmıştı.

RIDVAN DİLMEN DOĞRULADI

Görüşmeyle ilgili Odatv’ye bilgi veren kaynaklar, gazetecilik tabiriyle “off the record” yani yazılmamak kaydıyla kamuoyunu sarsacak ifadeleri aktarmıştı.

Barcelona ilişkisini ise, Barcelona’nın eski futbolcusu Arda Turan üzerinden, “Söz konusu görüşmeye dair kulis bilgileri Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’a da sorulabilir” ifadeleriyle aktarılmıştı.

Rıdvan Dilmen bugün yaptığı açıklamada ise çıkan haberleri doğruladı.

Geçen seneyi 1 asistle tamamlayan Mesut Özil, Galatasaray maçında attığı ile yeniden göze girmiş ve hakkındaki tartışmalar azalmıştı.

ALİ KOÇ, "TİCARETİ BIRAKIP SAHAYA ODAKLANSIN" DEMİŞTİ

Süper Lig'de üst üste alınan kayıplar sonrası Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un canlı yayında Mesut Özil ile ilgili söylediği sözler gündeme oturmuştu. Koç, Mesut Özil için, "Ticareti bırakıp sahaya odaklansın" ifadelerini kullanmıştı.

Koç, şunları söylemişti:

Evet Mesut Özil haklı olarak daha sık oynamak istiyor. Hocamız Mesut'un neler yapabileceğini biliyor. Pereira'nın Mesut'a karşı bir önyargısı yok. Mesut, aşık olduğu ülkesine döndü. Dünyayı kendisine ispat etmek istiyor. Mesut'u burada herkes çok seviyor. Mesut daha sık oynamak istiyor; oynamaya aç. Mesut'un kabiliyetlerini tartışmaya gerek yok. Hocamızın da ona karşı bir önyargısı yok. Sezon başından beri bir Robin van Persie algısı yaratılmaya çalışılıyor.

Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Mesut Özil oynamadığı için mutsuz. Zaman zaman dile getiriyor. Hoca elindeki kadroyu, sadece Mesut değil, hepsini bu maratonda nasıl kullanabilir konusunu gözden geçirmeli. Talihsiz sakatlıklar yaşadık. Şans hiç yanımızda olmadı."

Etiketler
Barcelona Fenerbahçe Mesut Özil