Solskjær, Ronaldo yüzünden kovulabilir

Cristiano Ronaldo ve Varane gibi yıldızları kadrosuna katan Manchester United, Cumartesi günü oynadığı maçta Aston Villa'ya 1-0 mağlup oldu.

Solskjær, Ronaldo yüzünden kovulabilir

Manchester United, Cumartesi günü oynadığı maçta Aston Villa'ya 1-0 mağlup oldu. 90+3. dakikada penaltı kazanam Manchester United, Bruno Fernandes ile penaltı atışından yararlanamadı. Manchester United taraftarı Ronaldo sahadayken Bruno Fernandes'in penaltıyı kullanmasını tepkiyle karşıladı.

Cristiano Ronaldo sahadayken Bruno Fernandes'in penaltıyı kullanması İngiltere'de tartışma konusu oldu. Ole Gunnar Solskjær'in takım içinde otoriteyi sağlayamadığı da konuşuluyor. Norveçi teknik adam daha önce yaptığı açıklamada Ronaldo'yu hedef alarak '36 yaşında bir oyuncunun her maç oynama şansı yok.' demişti.

RONALDO İLK KEZ SESSİZ KALDI

Manchester United ile oynadığı her resmi maçta gol atma başarısı gösteren Cristiano Ronaldo, ilk kez Aston Villa maçında sessiz kaldı.

Newcastle United, ağlarına iki gol bırakan, Young Boys'a gol atan Ronaldo West Ham deplasmanında da filelerini sarsmayı bırakmıştı. Ronaldo, Aston Villa karşısında kazanılan son dakika penaltısını kullanmadı.

Aston Villa ve İngiltere milli takımının eski oynucularından Gabby Agbonlahor, Solskjær'in Manchester United'ın başında istenileni veremeyeceğini daha tecrübeli bir teknik adamla yola devam edilmesi gerekltiğini söyledi.

Etiketler
Cristiano Ronaldo Kadro Manchester United Aston Villa